Nu med Mr. Misser

Og nej, jeg refererer ikke til den ellers udmærkede temalørdag på dr2 i går…

Vi har fået en brugt kat. Og han hedder Misser. Eller Mr. Misser. Vi har fået ham af en bloglæsers veninde, der skulle rejse til fjernøsten for at arbejde. Og dér tager man ikke en 8 år gammel hankat med. Åbenbart. Så nu ligger han her, i min sofa, hver aften. Allerede en rutine. Så snart børnene sover, snakker han og kigger på mig og så skal vi sætte os her og ae. Gør vi så.

Klara synes han skal hedde Bobby. Jeg kalder ham kitkat og mismads. Men han kommer kun når vi kalder misser.

Den første dag lå han under et skab. Den næste dag lå han under Klaras seng. Men den tredje dag var hele lejligheden sooo last year i Mr. Missers øjne, og han ville gerne ud på altanen. Det kom han så, for vi har meget passende en kattelem i altandøren. Og fra altanen er der monteret en kattetrappe ned til haven! Den har altid siddet der – nu skal det vise sig, om den duer til noget. 

Mr. Misser er skeptisk overfor den indtil videre. Han vil godt hoppe op på rækværket og kigge på den, men han vil ikke ned. Endnu. Jeg tror ikke, han kan lide at det er så vådt og koldt derude. Men han skal altså lære det, for en af de mange mange fordele med den her kitkat er, at han går på toilettet udenfor. Synes godt om.

Men han er faldet godt til. Han er rolig og afslappet og virker ikke nervøs over Agnes. Men han går når hun skriger. En lyst vi alle føler i den situation. Hun er simpelthen blevet så hidsig. Jeg ved ikke, om Babyfagforeningen ringer på babyers 2 års fødselsdag og sætter dem ind i de nye forhold og regler? Og så SKAL de gå amokka for stadig at være med i klubben?

Hun skriger, hun råwer, hun er pisse stædig! ANER ikke, hvor hun har det fra?? Og hvis man siger hun skal lade være med noget eller ikke må noget, eller ikke kan noget, så siger hun JOOOOO, på en total overlegen facon, med nord-for-kbh. accent. Meget insisterende. Og hun siger “jeg gider ikke” til alt. Også til Misser. De to første dage sagde hun hele tiden “han gider ikke komme ud. Han gider ikke komme ud. Han gider ikke komme ud” Og hun var hjemme pga lidt feber… man bliver så træt, så træt. Var helt glad for at skulle på arbejde lørdag, faktisk.

Nå. Men velkommen til kitkatten. Klara synes, det har været den bedste vinterferie nogensinde! Hun har både fået wii og kat! Så ønsker hun sig kun en ting til – en “antendo”…

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Nu med Mr. Misser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.