Nynne – forpræmiere

STOP!

LÆS IKKE DETTE INDLÆG, HVIS DU SELV VIL SE FILMEN NYNNE, OG IKKE VIL HØRE NOGET OM DEN FRA ANDRE ELLER VIDE NOGET OM, HVAD ANDRE SYNES. ps – jeg afslører ikke slutningen!

Er lige kommet hjem fra forpræmiere til Nynne-filmen. Er helt oppe at køre. Det var anden gang filmen blev vist for et rigtigt publikum, og instruktøren, Jonas Elmer, holdt et lille oplæg før filmen startede. For omkring 400 kvinder og ca. 15 mænd. Rundt regnet.

Kat, Caro, Maya og jeg sad i mørket og var forventningfulde og en smule gnavne, fordi slikkøen havde været for lang, og vi kun havde en stort set tom pose vingummier til deling, som vi fandt på bunden af min taske. 2 stykker vingummi til hver. De var så spist inden ham instruktøren var færdig med at fortælle om sin toldfri tur til Tyskland, eller hvad fanden det var han ævlede om.

Filmen. Ja, altså – den var jo slet slet ikke som bogen. Det var stort set en helt anden historie. Den var slet ikke dårlig – den var ret sjov faktisk, men det var nu ikke den Nynne historie jeg kender. For det første var Nynne en meget tynd str. 36, og sådan har jeg bare aldrig set hende. Hun er da mere en normal, slagkraftig str. 40? Og hvor var mor fra Husum?? Og hvorfor var bedstevennen pludselig blind, og så den slutning??? Men altså – det var en rigtig god og sjov film, med virkelig godt skuespil, og debutanten Mille Dinesen er fænomenal. Hun skal sq nok blive til noget. Hun er bare ikke Nynne på MIN måde 🙂 Faktisk tror jeg, de kunne lave endnu en film – den rigtige Nynne-film, hvis de fulgte bogens handling denne gang…

Og den scene som Klara oprindelig blev prøvefilmet til i rollen som "skrigende statist baby på cafe i indre by" – den var slet ikke med!!! Og lur mig, om det ikke er fordi de ikke kunne få Klara til at græde på det rigtige tidspunkt, og måtte nøjes med ham den der lille pjevsede tude-knægt, som jo var så skrøbelig og nærmest kunne hyle på kommando. Han ødelagde garanteret hele scenen, og så sagde Jonas Elmer nok lige til sig selv; "jonas, gamle jas – den her scene fungerer sq kun med vidunderlige Klara, og når hun nu ikke ser nogen grund til at græde, så skal den scene nok bare ikke med!" Godt tænkt, dér, Jonas E! Thumbs up for god instruktion!

Men altså – jeg er jo nødt til at være ærlig og sige det som det er. Der arbejder en tyv på den film. For den der sætning, med at Nynne lider af enormt mindreværdskompleks kombineret med galoperende storhedsvanvid… det er altså min punchline. Og har været det siden jeg var omtrænt 12 år. Spørg bare min mor.

Nårh ja – fik da også lige købt grå/blå taske i Mango, som er tro kopi af lækker Marc Jacobs drøm, som jeg har beundret på nettet i ca. 1½ år. Og da jeg trådte ind ad døren herhjemme, efter 15 minutters intens speed-cykling med Diefenbach i iPod'en (så er det man føler man lever!) og var helt ør af lykke over kombinationen ny taske/venindeaften/fed film/cykel-rus, og dansede ind og gav Husets Speciale-Stresser et kys på munden, så siger han; aj, har du købt en taske?? (underforstået; en taske MERE???!!?) – så sagde jeg; stop right der! Reager nu på samme måde, som du gerne vil have jeg skal reagere næste gang du har købt en eller anden elektronisk dippedut, og husk så; taske fra Mango = 359,- imod taske fra Marc Jacobs = hmm, mindst 8000,-  herhjemme. Så kunne han ligesom godt se pointen. Helt dum er han nu ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Nynne – forpræmiere

 1. kristina skriver:

  Nå hvad hulen, han opdagede at du havde købt en ny taske!!! – altså Julie, det er der kun ca 3,5 % af Danmarks mænd (der ikke er bøsser) der kan finde ud a!!!
  Og stik os så lige slutningen!!! – jeg kommer jo aldrig i bifografen
  knus
  Kristina

 2. Julie skriver:

  Altså, nu kunne han jo ikke så godt undgå at se den, når jeg satte den lige oven på hans mac… og slutningen kan du få på msn en dag – der er trods alt en md til den kommer i biffen, næsten.

 3. kristina skriver:

  Nåååååååå tænkte nok du snød;), det havde næsten været FOR vildt!!! – Jeg købte nye boxershorts tilMartin og Palle – matchende, sejt, viser dem frem og han mumler noget uforståeligt, jeg bliver sur (det skal jeg jo) og så siger han nååååå er de nye – troede bare det var nogen du lagde til vask. SÅK.
  knus
  Kristina

 4. Irene skriver:

  Ja jeg skal i bio og se den, men jeg kan da ikke lade være med at læse et nyt indlæg. Specielt ikke en fredag morgen på arbejde hvor man bare venter med længsel, efter at det kl skal slå 14, og man skal til udsalg i magasin.
  Hvorfor er der ingen Mango i Aarhus? Godt vi kommer til KBH næste weekend!
  Lyder som en rigtig dejlig aften for jer!
  Og tillykke med tasken!
  Knus
  Irene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.