Nyt fra forfatteren bag Downton Abbey – vind vind vind!

I anledning af fredag er der nu en konkurrence, og jeg tænker den også bliver afgjort i aften, senest i morgen, for ellers kommer du for langt bagud med at nyde præmien.

Julian-Fellowes

Det du kan vinde er nemlig et online abonnement der startede i går! Til en ny historie af Julian Fellowes, som er forfatteren bag Downton Abbey. Hvis du er til den slags, lad os kalde det periodedramaer, så kan du nok også lide fx. Jane Austen, eller Fay Weldons trilogi Kærlighed og Arv. De er i hvert fald gode.

Du kan læse mere om Belgravia, som den nye roman hedder, på hjemmesiden her eller høre Julian fortælle lidt:

Og du kan også læse det første kapitel gratis LIGE her. Bagefter kan du så beslutte om du bare selv vil tegne abonnement, eller om du vil tilbage til mig og prøve at vinde et. På en skala fra 1-10 ligger mit fredagshumør omkring en 6´er, men der er jordbærkage på arbejde lige om lidt, så alt kan ske.

Det jeg siger er bare, at der ingen regler er og jeg kommer til at finde en vinder på en garanteret uretfærdig og helt lemfældig måde, som jeg ikke gider høre noget brok over bagefter. Du kan under ingen omstændigheder omsætte noget som helst til kontanter heller. Konkurrencen er sponsoreret af Politikens forlag, som senere på året også vil udgive Belgravia i fysisk form. Abonnementet omfatter BÅDE e-bog og lydbog, så det bliver ikke meget bedre. Der bliver udgivet et afsnit om dagen, i god Dickens´k tradition, så der er også et cliffhanger-element!

Både e-bogsudgaven og facebooksiden rummer ekstra tekst- og billedmateriale, så du som læser kan udforske, udvide og udbygge din oplevelse af den historiske periode såvel som de fiktive personer, Fellowes har befolket Belgravia med. Den del er jeg også lidt spændt på. Det kan blive rigtig godt.

Så. #fredagsbog lige i indbakken. Det bliver ikke meget nemmere. Skriv en kommentar, hvis du vil være med.

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt, Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Nyt fra forfatteren bag Downton Abbey – vind vind vind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.