Nyt fra forfatteren bag Downton Abbey – vind vind vind!

I anledning af fredag er der nu en konkurrence, og jeg tænker den også bliver afgjort i aften, senest i morgen, for ellers kommer du for langt bagud med at nyde præmien.

Julian-Fellowes

Det du kan vinde er nemlig et online abonnement der startede i går! Til en ny historie af Julian Fellowes, som er forfatteren bag Downton Abbey. Hvis du er til den slags, lad os kalde det periodedramaer, så kan du nok også lide fx. Jane Austen, eller Fay Weldons trilogi Kærlighed og Arv. De er i hvert fald gode.

Du kan læse mere om Belgravia, som den nye roman hedder, på hjemmesiden her eller høre Julian fortælle lidt:

https://www.youtube.com/watch?v=zZEGYQMaFlE

Og du kan også læse det første kapitel gratis LIGE her. Bagefter kan du så beslutte om du bare selv vil tegne abonnement, eller om du vil tilbage til mig og prøve at vinde et. På en skala fra 1-10 ligger mit fredagshumør omkring en 6´er, men der er jordbærkage på arbejde lige om lidt, så alt kan ske.

Det jeg siger er bare, at der ingen regler er og jeg kommer til at finde en vinder på en garanteret uretfærdig og helt lemfældig måde, som jeg ikke gider høre noget brok over bagefter. Du kan under ingen omstændigheder omsætte noget som helst til kontanter heller. Konkurrencen er sponsoreret af Politikens forlag, som senere på året også vil udgive Belgravia i fysisk form. Abonnementet omfatter BÅDE e-bog og lydbog, så det bliver ikke meget bedre. Der bliver udgivet et afsnit om dagen, i god Dickens´k tradition, så der er også et cliffhanger-element!

Både e-bogsudgaven og facebooksiden rummer ekstra tekst- og billedmateriale, så du som læser kan udforske, udvide og udbygge din oplevelse af den historiske periode såvel som de fiktive personer, Fellowes har befolket Belgravia med. Den del er jeg også lidt spændt på. Det kan blive rigtig godt.

Så. #fredagsbog lige i indbakken. Det bliver ikke meget nemmere. Skriv en kommentar, hvis du vil være med.

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt, Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

15 Responses to Nyt fra forfatteren bag Downton Abbey – vind vind vind!

 1. Sophie skriver:

  Jeg vil VILDT gerne være med!

 2. Lene S. skriver:

  Jeg vil dælme også gerne være med… jeg er allerede solgt med din beskrivelse..

  • Lene S. skriver:

   Hmm… er jeg den eneste der ikke kan få registreringen til at virke…. snøft…. ville meget gerne kigge i det første kapitel.

 3. Sanne skriver:

  Det lyder lige som noget for mig 🙂

 4. Lisbeth V skriver:

  Med, med, meeeeed!

  God fredag (og weekend). 🙂

 5. Louise skriver:

  Pleeaasse….lad det foregå på den mest uretfærdige måde og lad mig vinde. Ligger fuldstændig immobil på sofaen pga akut ryg-der-smerter-mere-end-en-fødsel! Har netop brugt 15 min på at sidde mig ned af min trappe for at komme på toilettet. Har set madprogrammer den sidste time – tænker det kan gøre det ud for aftensmad for der er i hvert fald ingen chance for at jeg kommer i køkkenet i dag. Så er SÅ klar på lidt afveksling og det lader jo til at du netop har udloddet et alternativ. Så please, forsød min fredag hvor jeg troede jeg skulle være urbanlækker og ind til streetfoodmarked på Vesterbro og i stedet ligger her og har udsigt til Disney show (og børnene er ikke engang hos mig i denne weekend) som aftenens højdepunkt.

 6. Daisy Hilbrands skriver:

  Jeg er på 🙂

 7. Tove Damgaard skriver:

  Feeedt! Uanset om jeg vinder eller ej….tak for at gøre opmærksom på det ?. Jeg elskede Downton Abbey, og har også læst Fay Weldons trilogi med fornøjelse (men i stilhed – det er s.. da lidt pinligt (lidt lige som min forkærlighed for dårlige katastrofefilm) – er det ikke? ). Jeg skal på arbejde i vores filial i morgen, og det er megahyggeligt, men jeg skal da helt sikkert slappe af med 1. kapitel om eftermiddagen. God weekend Julie

 8. Sanne Petersen skriver:

  Jeg er så MEGET med! Trænger til at læse noget andet end studiebøger 🙂

 9. Ida skriver:

  At my age, one must ration one’s excitement.. Men uhh, hvor vil jeg gerne vinde her☺️

 10. Maja skriver:

  Ja tak. Trænger til litterær forkælelse.

 11. Christine skriver:

  Jaaa!!! Er helt klart til Austen og trilogier og herregårde og andet godt – kunne faktisk rigtig godt bruge en bog med et kapitel om dagen i denne ‘lige-før-konfirmation-tid’, hvor man ikke rigtigt har tid til noget…

 12. Anne Sofie Jørgensen skriver:

  Ja tak, meget gerne. Elsker genren og har svært ved at komme i gang med nye bøger for tiden, så lydbog ville være helt genialt til min lange ture med hunden. 🙂

 13. Eva skriver:

  Jeg synes, Louise skal vinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.