Og vinderen er…

– endnu ikke fundet. Men det ser ud som om der ikke længere vælter håbefulde massagehungrende kommentarer ind på det andet indlæg, så mon ikke vi snart finder en vinder.

Faktisk havde jeg planlagt at gøre det i dag. Jeg ville have udhulet en kasseret bog og skjult mit kamera i den, og så ville jeg med skjult kamera have filmet min kollega jannie (uden at man kunne se hendes ansigt, naturligvis. Selv om hun er smuk nok, det er ikke det, det var mere fordi hun nok ville være anonym?) mens jeg gik ind på hendes kontor og sagde “sig et talt mellem 1 og nogen og 70, Jannie” og så kunne I selv have set, hvor naturlig min autoritet er, og hvor beredvilligt hun ville svare. Men nu har hun barn syg, så de planer falder ligesom lidt til jorden… Jeg tænker på om der er en anden smart måde, men jeg har så meget hovedpine at jeg ikke umiddelbart kan se den. Måske må I vente til i aften.

Og så har jeg eller to andre bibliotekariske ting jeg gerne vil dele med jer i dag.

1. Vi har slået en stilling op. Og jeg kan personligt garantere for verdens sødeste kollega (nej, ikke Jannie, mig! MIG!) så hvis du kender/er en ledig bibliotekar så kig lige på jobopslaget her.

2. De danske folkebiblioteker har i samarbejde med DR´s Ramasjang startet en indsamling til fordel for den store Danmarks Indsamling, som slutter på lørdag. Den går ud på, at børn tegner tegninger som de afleverer på deres lokale bibliotek, og så indberetter bibliotekerne antallet af tegninger til Ramasjang, som så giver det videre til LEGO fonden, der har været så gavmild at donere 10 kr. pr. tegning til støtte for kvinder i Afrika og ofrene på Haiti.

Det kan blive til ret mange tegniner og ret mange 10 kr., så hvis du er forælder til et barn, så synes jeg du skal ringe ned til dit lokale biblo og spørge om de er med i projektet. Hvis de ikke er, så sig de skal tjekke deres nyhedsmails og se at få fingeren ud. Ai, okay, lad være med at sige det sidste… men spørg om de ikke kunne være med alligevel. Fordi du har bare en barn der tegner seriøst mange tegniner og som gerne vil hjælpe de der har brug for det. Antallet af tegninger og 10 kr. afsløres i showet på DR lørdag d. 30.1.

Og nu til noget ikke-biblioteksfagligt. Min søster fyldte 30 i går. Hvad fanden skal jeg give hende i gave?? Festen er i morgen og jeg bare helt på bar bund.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Og vinderen er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.