Regnmodeuge

Og så bliver det selvfølgelig regnvejr! Den ENE dag om året, hvor man får besøg af en amerikansk dame fra Paris, som er gift med en dansker og derfor på ferie her, og som man skal lave noget fagligt samarbejde med omkring ens biblioteks Oktober 43 tema. (Der hvor man hjalp jøder til Sverige, fra Gilleleje. Big deal heroppe!)

Men fordelen ved det er, at jeg så kan få testet de her to regnponchoer, som jeg har fået tilsendt. Det var lidt skørt at sige ja tak til det, for et par uger siden, i 33 graders varme og uendelige mængder af ferie og høj solføring. Og det er godt jeg har to, for så kan amerikaner damen også låne en! Ellers vil jeg give den ene til min søster, for hun er det mest troværdige menneske i verden, og går meget rundt med en barnevogn i al slags vejr.

Jeg havde ellers startet testen… Agnes hjalp mig lidt:

20130808-105412.jpg

Det var hun rigtig god til. Så god, at den næste pose her faktisk er den aktuelle modeuge værdig:

20130808-105443.jpg

Lige præcis! Så dejligt føles det nemlig at være iklædt regnponcho i 33 graders varme.

20130808-105458.jpg

Regnponchoen er fra Bilka og koster så vidt jeg kan se 199,- Den er i den grad vandtæt. Det lykkedes Agnes at spule begge de dybe lommer på fronten helt fulde af vand, og det løb ikke ud igen, før jeg holdt den på hovedet. Og på trods af længere tids spulen, fordi Kristoffer var længe om at tage et ordentligt billede, blev jeg ikke våd inden under (kun af sved). Den er dejlig rummelig, og der vil også kunne være en frakke under, når det bliver køligere.

Ponchoen med gennemgående lynlås har brede ærmer, en lille krave og en bred lomme fortil, og er nem at pakke sammen i tasken, når du kommer frem. Modellen fås i to designs: Det geometriske sort hvide mønster med gul neon lynlås som I kan se på mine billeder, eller et gråtonet abstrakt print med bordeaux kontrastfarve.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Regnmodeuge

  1. Pia skriver:

    Man MÅ elske det billede, Julie… må have regnponcho NU 🙂 Eller bare en sød bette Agnes med en haveslange…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.