Rød dronning, af Victoria Aveyard

Nå, men når jeg ikke dater, så læser jeg altså stadig mange bøger. En af de seneste er denne her, som er udkommet på Gyldendal, og som du nok finder ovre i ungdomsafdelingen, eller fantasy, eller hvordan de nu deler tingene op, på dit bibliotek.

Den er simpelthen så spændende. Og eftersom mit liv er travlt og fyldt med ting, så er der ingen grund til dobbeltarbejde, så en egentlig anmeldelse, kan du læse her. Jeg er rørende enig med Pias vurdering af bogen – spændende, wauw med wauw på og absolut en værdig arvtager til Hunger Games og Divergent. Måske endda bedre, synes jeg… den er mere nuanceret, det er vanskeligere at regne ud hvem de gode er, og hvem der er banditterne. Jeg blev i hvert fald narret, og modsat i dating, så kan jeg godt lide at blive narret når jeg læser. Dér er det da befriende ikke at være i stand til at regne alting ud.

Du kan læse mere om forfatteren her og du kan – ifølge rygter på internettet – også lige så forsigtigt glæde dig til en filmatisering. Den gad jeg godt se. Bogen er bestemt meget filmisk skrevet og fuld af flotte, dramatiske scener. Der er bl.a. det at “de onde” har nogle magiske evner, som de benytter sig af for at holde “de gode” nede, og der er nogle forrygende kampe mellem de forskellige evner, som ville være vilde på film.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Rød dronning, af Victoria Aveyard

 1. Macu skriver:

  Engang for længe siden, så længe, at jeg bare ikke kan finde det mere, læste jeg en anmeldelse hos dig og nu vil jeg gerne købe bogen til min niece.
  Det var en bog som også var en tegneserie. God til den unge teenager, som har en masse tanker og ikke føler sig helt som de andre eller måske bare er forvirret og fyldt med nye hormoner.
  Kan du huske det?
  Kan du hjælpe mig?

  Dejligt, at du er tilbage med en masse indlæg 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Det kan næsten kun være enten Pssst! af Anette Herzog og Kathrine Clante. Eller Den her sommer, af Tamaki. Eller måske dem om Lou?

 2. Macu skriver:

  Det var Pssst! 🙂
  Tak for hjælpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.