Romantisk læsning

I anledning af den meget romantiske dag, i dag, som jeg personligt markerede ved at videresende en nyhedsmail fra Carré Copenhagen til Kristoffer, og som han markerede ved at skrive “hahaha” tilbage til mig, fordi så romantiske er vi nemlig, … nå, men i anledning af den dag, er der romantisk give away her. Nu.

Den anden dag vågnede jeg nemlig ved at det ringede på døren og børnene stormede ned ad trappen for at lukke Gud ved hvem ind. Men så var det heldigvis bare posten, med denne her pakke:

20140214-170344.jpg
Ja, den var pæn hva? Lækker æske. Og indholdet fejler heller ikke noget. Det er nemlig to smukke romaner af en forfatter jeg ofte har nydt at læse, Jojo Moyes. Det er hende med Brudeskibet og den der med hvalerne. Nu får hun nogle lidt mere moderne omslag og bliver sikkert puttet lidt i chick lit kassen. Hvilket også giver god mening, for det ER bøger om damer og kærlighed og livets udfordringer, skrevet af en dame, til andre damer.

Men de er MERE end bare et Barbieband. Jeg kan ikke lide at sige det på den måde, fordi så lyder det som om jeg devaluerer chick lit´en, hvilket aldrig har været min mission. Jeg elsker det jo. Men der er bare også noget, som har mere … tyngde, end andet. Og det har Jojo. Tyngde. Eller, du ved, jeg aner ikke hvordan hun ser ud, men hendes bøger er der gods i.

20140214-170841.jpg
Mig før dig, mener jeg nok jeg har skrevet om før. Hvis jeg finder linket så er det HER. Hvis du ikke gider trykke på linket, så opsumerer jeg lige kort; den er god!
Det sidste brev fra din elsker er ny, og den skal jeg til at læse nu. Men jeg kan ikke forestille mig andet end at den er virkelig hyggelig og fin og sikkert også rørende.
Hvis du har fået lyst til også at læse den, og den anden, så er du heldig min fine ven. For det gavmilde forlag vil gerne forære et sæt til en heldig læser. Så smid en kommentar herunder. Måske noget om hvor romantisk DU er? Jeg tænker jeg trækker lod på et helt vilkårligt tidspunkt i løbet af næste uge, hvor det pludselig passer mig. Værsågod.

SLUT d. 20.2. Kl. 20.30. Vinderen er trukket. Tak for de mange fine kommentarer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

65 Responses to Romantisk læsning

 1. Sanne skriver:

  Tror jeg trænger gevaldigt til at vinde noget gratis romantik, bare æsken er jo det hele værd, så jeg krydser fingre. Rigtig go’ weekend. 🙂

 2. Helle Dannemand skriver:

  Jeg fornemmer på din lille Carré-fortælling, at Kæresten og jeg vist er nogenlunde lige så romantiske som du og Kristoffer 🙂

  Men bøgerne vil jeg rigtig gerne læse…

 3. Pia Bruun skriver:

  Jeg er super romantiker og elsker at blive forkælet med blomster, små gaver og kærlighedserklæringer. Men mit livs udkårne er udenlands så ingen forkælelse i dag 🙁 Så romantik i bogform ville hjælpe gevaldigt på humøret.

  Krydser fingre og lægger et lod i puljen 😀

 4. Trine O. skriver:

  Jeg er ikke særlig romantisk – i hvert fald ikke på valentinsdag-måden. Men jeg elsker (romantiske) bøger 🙂

 5. Katrine M skriver:

  Jeg er ret romantisk anlagt, men det er mest noget, der foregår oppe i mit hoved og sjældent noget, der udfoldes i praksis. Nok mest fordi jeg ikke har nogen at være romantisk overfor… Så derfor kunne jeg da godt bruge nogle gode bøger at hygge med i stedet, så krydser fingre 🙂

 6. Kristina K skriver:

  Dem vil jeg da gerne laese.

 7. Mette skriver:

  Jeg er begyndt at læse igen. Det er store sager 🙂 og jeg vil gerne udvide min læsehorisont, så krydser fingre!

 8. Frk. Bogorm skriver:

  Romantik er kun noget jeg læser om – og rigtig gerne Jojo Moyes, jeg har læst hendes forrige bøger og vil mægtig gerne vinde den nye.
  KH. Frk.Bogorm

 9. Julie Tofte Johnsen skriver:

  De bøger vil jeg rigtig gerne læse. Jeg skal på barsel med mit (og min mands selvfølgelig) andet barn. En lille pige. Vi har en skøn dreng på 3 så det bliver fint med lidt lyserødt og hjerter. Lidt mere romantik ind i hjemmet, der kan give drengerøvs-universet kamp til stregen 🙂

 10. Karen Bagge Jensen skriver:

  Jeg kunne godt bruge lidt mere romantik i hverdagen… Så jeg satser på lidt god litteratur❤️

 11. Cecilie skriver:

  Jeg er måske ikke den mest romantiske men jeg havde da smuglet noget hjerteformet valentins-kærlighedsslik i min kærestes taske i går aftes så han blev overrasket på arbejdet i dag + at jeg havde lagt chokolade hjerter på hans plads til morgenmaden i morges

 12. Naja skriver:

  Top romantisk Valentines dag: på arbejde næsten 9 timer. Dernæst spise burger og drikke coronas med min dejlige og storgravide veninde. Altså hun drak tonic (uden gin). Til gengæld drak jeg to øl. Jeg havde købt et kinderæg til hende, som vi delte. Der var en bil indeni!

 13. Hende der læser bøger på stribe skriver:

  Åh jeg har længe gerne ville læse Jojo Moyes.

  Min valentins dag (jeg går ikke rigtig op i planlagt romantik ;)) er ikke sådan helt vildt romantisk, er alene hjemme og sidder på nettet. Nu. Kl. 22.30 og læser blogs. Men det er hyggeligt, og jeg tager revanche på romantikken senere. Gerne hvor den indfinder sig uventet og helt tilfældigt.

 14. Anne Wegmann skriver:

  Vi har dyrket romantikken siden sidste lørdag, hvor vi sendte vores 3 dejlige unger på ferie med farmor og farfar. Idag stod den på en kæmpe buket blomster, engelske bøffer og tiramisu. I tirsdags havde vi kobberbryllupsdag. Jeg har været ude at spise 3 gange ifm. Copenhagen Diningweek. Det har været en fantastisk uge!

  Kh Anne

 15. Rikke MR skriver:

  Jeg fik blomster af min mand og gik så i biografen med vores døtre 😉 så lidt romantik her der været.

 16. Louise FB skriver:

  Er faktisk ikke særlig romantisk. Jeg synes det virker påtaget med en bestemt dag dedikeret til kærligheden. Så hellere noget spontant og uden for nummer hvor det overhovedet ikke lå i kortene. Det behøver overhovedet ikke være grandiost. Det skal bare være oprigtigt… Så er vel egentlig alligevel lidt romantisk men forventer ikke det store fra manden min

 17. Klejs skriver:

  Den vil jeg rigtig gerne vinde, i hverdagen er jeg ikke bevidst romantisk, men noget må jeg jo være, for jeg får en masse romatik fra manden. Jeg er aldrig i underskud på de konto. Jeg er en heldig kvinde. Desuden vil jeg gerne læse flere af hendes bøger, jeg har kun læst Brudeskibet og den var rigtig god. Læste det op til mit eget bryllup for 3½ år siden.

 18. Macu skriver:

  Der var to madpandekager med fyld tilbage fra torsdag aften. Jeg havde lagt dem i sølvpapir i køleskabet.
  Da jeg tog madpakker ud fredag morgen og så dem, tog jeg en rød sprittusse og skrev : Til Bo, glædelig Valentins dag” og tegnede et hjerte.
  Se det er da romantisk….
  ok det er var ment som en joke, da vi aldrig har fejret den dag.
  Men det viser da helt klart at jeg trænger til at læse noget romantisk 🙂

 19. Nina skriver:

  Jeg kan ikke skrive noget romantisk….men jeg må vinde den bog for der er allerede kø på at låne den, så lad mig vinde så jeg, min svigermor, min svigermors veninde, min mor, min mormor, min veninde, min anden veninde og min nabo kan læse den. Hvis den er lige så fantastisk som hendes andre bøger så tager det jo cirka en dag at læse en bog så hvis der er flere som vil bag i køen så hop endelig på så har I den snart

 20. Clarke skriver:

  Ikke så meget romance fra mand til mig. Det er nemlig hans fødselsdag så jeg nusser og hygger istedet om ham.

 21. lovisen skriver:

  Forstår ikke helt konceptet romantisk… jo mere romantisk en mand har prøvet at værr over for mig, des mere tåbelig og ollet har jeg følt det…
  Vild dog vildt gerne læse bøgerne. Elsker nemlig chicklit, hvordan det så end hænger sammen. .

 22. Tina Hoffbeck skriver:

  Rigtig fantastisk weekend og sødt forlag som vil lade dig give bøgerne væk.

  Jeg vil gerne deltage, jeg er selv i det romantiske hjørne især ovenpå Valentins dag i går:-)
  Bøgerne af Jojo Moyes er begge kærlighedsbøger, som har handlinger som bringer følelserne frem. Jeg har ikke læst bøgerne endnu, men har læst lidt om deres handling.
  “Mig før Dig” har en handling som kan få tårer frem hos mig, da jeg selv er ramt af en ulykke, mistede min mand, så er hele familien stort set døde af sygdom og for to år siden fik min elskede datter alvorlig leukæmi. Og netop “Mig før Dig! omhandler sygdom og kærlighed.

  Så jeg krydser og håber at blive den heldige:-)
  Tina Hoffbeck med: uglen3@gmail.com
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 23. ulla skriver:

  Jeg var VILD med “mig før dig”. Den overraskede mig og var så rørende. Er sikker på “det sidste brev..” er lige så god. Hvis jeg skulle være den heldige her, deler jeg gerne gevinsten 😉

 24. Maja skriver:

  Lyder som nogle skønne bøger 🙂

 25. Mette skriver:

  Jeg købte en Snickers til min mand da jeg var nede at handle, og han var nøjagtig ligeså “overvældet” som jeg havde forestillet mig 😉
  Håber jeg vinder bøgerne, for jeg mangler sådan noget at læse i.
  Lige en lidt sød historie om romantik. Min søn går i børnehaveklasse med en pige, som han længe havde påstået kunne snakke romantisk, og det havde jeg undret mig lidt over, og flere gange spurgt ham: “Jamen.. hvad siger hun så”? Jeg forstod hvad han mente, da det gik op for mig at hendes familie er fra Rumænien, og hun kan selvfølgelig tale rumænsk!

 26. Helle skriver:

  uha dem ville jeg så gerne læse håber jeg er heldig 🙂

  helle@mody.dk

 27. Stine skriver:

  Jeg vil rigtig gerne læse dem 😀

 28. maibritt J skriver:

  jeg er ret romantisk anlagt – det er min kæreste bare ikke 😀 jeg ville elske at få lidt romantik ind i mit liv ved at læse sådan nogle lækre bøger 🙂

 29. kirsten skriver:

  Et stk lod

  I teorien meget romantisk – i praksis ligger det nok i minus. Med mindre det tæller, at jeg ret tit laver to kopper kaffe, når jeg får lyst til kaffe (og nej, jeg drikker ikke begge selv for næsen af manden – jeg giver ham den ene!) Til gengæld gemmer jeg chokoladen til kaffen, så jeg kan ha’ den for mig selv.

 30. Jeanne Dideriksen skriver:

  Jeg vil gerne pryde mig med, at være UTROLIG romantisk… Men i virkeligheden er sandheden nok, at jeg elsker tanken om romantik, men når alt kommer til alt, er jeg bedre til at “forvente” den, og tage imod den, end selv at servere den. Denne indrømmelse er jeg absolut ikke stolt af… Men HEY, måske kan jeg lære lidt af de dersens bøger, det er da forsøget værd synes jeg! 😉

 31. Pia Eriksen skriver:

  Flot præmie – jeg er med.
  Tror desværre jeg er blevet lidt mindre romantisk anlagt med årene – men helt væk er det nu ikke.

 32. Seline T skriver:

  Lækkert med et par bøger til ferien!

 33. Lene skriver:

  Ih dem ville jeg virkelig gerne læse 🙂

 34. Lene skriver:

  Deltager meget gerne

 35. Mie Christensen skriver:

  Romantik? Det er kun noget jeg læser om, det er ikke til stede i mit liv, desværre. Men det er altså hyggeligt at læse om.

 36. Lis Nielsen skriver:

  Det er lige den slags litteratur, jeg er i humør for tiden. Jeg krydser fingre.

 37. Iben skriver:

  Jeg synes mest jeg er sådan hverdagsromantisk. F.eks. Køber jeg nogle gange en stor ost til min mand, slem om jeg selv er lige så skeptisk overfor ost som dig, og han ikke selv har sagt at vi mangler. Okay – måske ikke decideret romantisk med ost, men kærligt i hvert fald. Jeg vil rigtig gerne læse de der bøger.

 38. Randi skriver:

  Lidt romantisk er man vel altid 🙂 Bøgerne står i hvert fald på listen over bøger, jeg gerne vil læse, så jeg krydser fingre:

 39. Ida skriver:

  Jeg kunne godt bruge noget dejligt læsestof, så deltager meget gerne 🙂

 40. SuzieQ skriver:

  Fejrer som udgangspunkt ikke Valentinesdag – men idag var jeg i Lidl og der havde de et Valentinesæble, hvorpå der står “I Love you” – sat ned fra 10,- til 5,- eftersom dagen jo ligesom er overstået. Så det købte jeg og vil give det til min “langdistance”-mand – hvis det ikke er rådnet, inden jeg ser ham igen ;-).

 41. Laila Jensen skriver:

  ihh vil så gerne vinde!! da jeg ikke kender forfatter og bøgerne her men vil jeg rigtig gerne!!

  regnbuens@hotmail.com

  xxx for at jeg er den super heldige romantiske pige

 42. Gitte Seloy skriver:

  Jeg er romantisk på “jeg overrasker dig, når du mindst venter det”-måden.
  <3

 43. Jane leander Jensen skriver:

  Deltager meget gerne 🙂 syntes selv at jeg er meget romantisk 🙂

 44. Mette skriver:

  Jeg glæder mig til at læse Eleanor og Park. Er vild med dine boganbefalinger, bliv endelig ved med det.
  Vh Mette P.

 45. Signe Andersen skriver:

  Jeg ved ikke om jeg er specielt romantisk. Kan da godt tænke nogle stearinlys og overraske kæresten med små søde ting f.eks. en seddel med nogle søde ord i hans pung, små gaver eller andet, men så rækker min kreativitet heller ikke meget længere 😉

 46. Tine skriver:

  Ih altså mit nytårforsæt for 2014 er at læse flere romaner, så send gerne disse to i min terning 😉

 47. Birna Lambaa skriver:

  Jeg er faktisk meget romantisk anlagt 🙂
  Jeg elsker at forkæle min mand, om det er med mad eller små overraskelser, så elsker jeg at gøre ham glad 🙂

 48. Dea Wille skriver:

  Ville gerne være mere romantisk, men hverdagen har det med at tage overhånd. Suk.

 49. Helene skriver:

  Jeg elsker romantiske komedier og chick lit, men i mit eget liv er jeg meget lidt romantisk – jeg glemmer mærkedage og er slet ikke til store gestusser. Men jeg bliver virkelig rørt og glad over de små ting i hverdagen – dem der viser, du bliver set. Det er romantik for mig.

 50. Anna skriver:

  Jeg er slet overhovedet ikke romantisk, hader at lave mad, glemmer at tænde stearinlys, men tilgengæld elsker jeg at se foldbold. Min mand er super romantisk, elsker at lave mad fra grunden, tænder altid stearinlys og hader fodbold! Ombyttede klassiske kønsroller her, men jeg kan godt lide at læse og gerne noget romantik 🙂

 51. Helle s. skriver:

  Åh -jojo moyes skriver så godt, så jeg krydser fingre og håber

 52. Frederikke skriver:

  Min barsel starter onsdag i næste uge, så ville jeg elske år starte den med at sidde fast i sofaen og læse… åh kan ikke huske hvornår jeg har læst en bog.

 53. Daisy Olsen skriver:

  Ville Være dejligt at vinde.
  Min ældste datter fylder 18 i dag og hun elsker også at lære så ville slå 2 fluer med et smæk 😀

 54. pialouise skriver:

  Jeg vil så gerne vinde dem.
  Skal ligge på langs den næste uges tid, så der er mange timer, der skal slås ihjel. Og lidt romantik i en absolut uromantisk situation vil være tiltrængt.
  Kh pialouise

 55. Ann-Therese skriver:

  Jeg er så absolut ikke romantisk. Har virkelig aldrig sagt mig noget. Det er nærvær, der er vigtigt – ikke kliché fyldt ‘romantik’. Men jeg vil stadig gerne læse bogen efter at have læst din anmeldelse. Du plejer at have ret, når du siger at en bog er god.

 56. Berit Jensen skriver:

  Sikke en lækker præmie, – jeg vil virkelig gerne være med!

  beritjensenglud@gmail.com

 57. Rikkeprikke skriver:

  Jeg er ikke specielt romantisk, men jeg elsker bøger, og den her vil jeg rigtig gerne læse 🙂

 58. Kim Andrea skriver:

  Jeg er ikke en skid romantisk – men vil rigtigt gerne læse dem.
  Hvis du siger de er gode, tror jeg på dig – elskede den “into the forest” som du fik mig til at købe!

 59. Mai O. skriver:

  Jeg er så dødromantisk, at jeg nogle gange husker at smøre madpakke til min arbejdende mand. Han har været heldig med mig!

 60. Louise skriver:

  Noget romantisk siger du?! Tænk sig, jeg kan slet ikke finde på noget. Tror jeg er blevet til en sten. Den anden dag så jeg The Notebook, fordi alle synes, den er SÅ fantastisk. Og tænk sig (igen). Der skete ingenting. Jeg følte ingenting. Andet end lidt kedsomhed og irritation. En sten, I tell you. Måske disse bøger kan få morlille på andre tanker.

 61. Sine Strange skriver:

  Disse 2 bøger og jeg må være sjælevenner ; – )

 62. Karina Simonsen skriver:

  Dem gad jeg godt vinde!
  Romantisk er jeg vist ikke så voldsomt meget, men elsker at gøre min mand og børn glade – med kanelsnegle, et kram eller bare lidt godt humør… hvad der lige falder for. 🙂 Min mand er ikke den store romantiker, men overraskede mig i fredags med en gave – en ny kjole fra ham og børnene. Hurra! Jeg blev rigtig glad, selvom han havde sukket lidt, da vi talte om, at det snart var valentines day… 🙂

 63. Katrine K skriver:

  Jeg kan godt lide romantik – og det kan min kæreste da også ( når han selv kan bestemme hvornår) hos os er valentinsdag nærmest blevet et fy ord – han vil da gerne forkæle mig, men ikke bare fordi nogle har fundet på at det skal være netop den dag!

  Jeg krydser fingre for bøgerne 🙂

 64. Lene Lauridsen skriver:

  Dem vil jeg rigtig nok gerne vinde.
  Er hjemme på barsel, så romantik er der ikke meget overskud til med en lille ny. Så kunne godt bruge at dykke ned i et par romantiske historier.

 65. Louise Jørgensen skriver:

  Valentinsdag – et amerikansk fænomen, som ikke hører hjemme her. Hvorfor ikke vise dem vi elsker det hver dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.