søndag i zoo

Har haft absolut vidunderlig dag i zoo med klara, sara og anna. Vejret var skønt og vi så løver, aber – hvor en af dem rendte rundt med en død abeunge i den ene hånd! AAAdddrrr, naturen er så klam, det billige skidt… Vi så også myreslugere, haner (ingen høner – aner ikke hvor de var??) og emu'er. Klara brugte omkring 20 min. på at stirre på de røde ibis'er og fik et borderline spastisk anfald da vi måtte tvinge hende væk fra dem. Nu ender det sq nok med vi er nødt til at købe en form for fugl, her på 4. salen. Det bliver over mit lig. Så fik ungerne hver en ridetur på et æsel ovre i børnezoo-afdelingen (Klaras hed Willy og var sulten og havde meget meget travlt med at komme rundt… Er der nogen af læserne der kan huske mit eventyr i Dyrehaven med nordbaggen James??? Det var samme historie om igen!)

Bagefter så vi meget længe på kaninerne og stak temmelig meget halvvåd halm ind til dem, så hvis der er nogle gnavere med dårlig mave i zoo i aften, så er det fulde ansvar mit. Bare send regningen.
Klara ville ikke sove til middag, så vi har haft en pænt hys eftermiddag, men i det mindste gik hun ud som et lys her kl 19.
Mit komfur er stadig rent. Sagde den mindst huslige kvinde på amager, som – da hun vel at mærke gik hjemme på barsel – betalte en studerende penge for at komme og gøre de 50 m2 rent en gang om ugen i 3 timer. Så lidt gider jeg det. Og var rengøringstrine ikke flyttet til Dubai, så levede vi nok i lykkelig sameksistens endnu. 
Ellers er der blevet sikret en babysitter med overnatning til næste lørdag, så festen er sikret, Irene og Sara! Og nu prøver stoffen at overtale mig til at gå i seng NU, fordi han skal. Han skal nemlig op kl 4 eller noget og afsted til als og danfoss og et eller andet med deres speciale. Dream on, mr. stoffer! As if, jeg skal ligge i min seng kl 20?? Jeg skal se Goodbye Lenin, på dr2. Om 10 min.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til søndag i zoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.