Så er min ansøgning skrevet!


Lige på falderebet – den skal sendes i morgen og sidste frist er onsdag, så nu håber jeg ikke posten kludrer i det! Kan man sagsøge dem, hvis de gør?

Det er sært at skrive en ansøgning, til et job man virkelig gerne vil have og som man ved, man bliver skuffet, hvis man ikke får.
Når man på den anden side, ikke ville have noget i mod at gå et par måneder mere på dagpenge og hygge sig med sin lækre og sjove datter, som jo kun er lille en gang. Så det skal da lige passe at jeg får jobbet, når jeg nu er lidt lunken omkring det… Vi får se! Mon ikke I nok bliver nogen af de første, der får nyheden, når jeg får svar? 😉

Ellers har Klara og jeg haft en rigtig dejlig dag. Vi tog toget ud i verden, sammen med maya + iris og katrine + johanne, for at besøge caroline og alberthe. Caroline er jo startet arbejde igen og kommer ikke mere til rytmik, og så må vi jo komme til dem, når de har fri. Det var simpelthen så hyggeligt og de fire små finker råhyggede sig virkelig sammen. Det var dog en lidt hård dag for Klara, som lavede flere halsbrækkende stunts indenfor kort tid. Måske al den her – jeg-kan-jo-næsten-gå-mor-selvtillid har gjort hende en kende overmodig?
I hvert fald brugte hun først en stor kugleramme som gangstativ, hvorefter den pludselig klapper sammen og hun knalder hovedet ind i et greb på en kommode. Lidt senere får hun så fingrene i klemme i en dør, som en af de andre piger sad og lukkede. Kort derefter kommer Klara fræsende med en gåvogn, kører henover mine sandaler, hvorved gåvognen tilter, Klara ryger på maven hen over den og hamrer panden lige ind i kanten på et skab. Av av, grim blå bule det gav!
Men de er vist ret hårdføre sådan nogen størrelser, for efter lidt trøst og lidt pjasken koldt vand på panden, så var hun videre og fik skubbet rundt med johanne i gåvognen, gynget vildt, afprøvet alle knapper på Det Store Jukeboks Monstrum (kan ikke forklares – skal opleves), inden hun langt om længe lod sig slå ordentligt ned og sov en times tid.

Det lykkedes hende også at bruge en lille gaffel selv og spise ret meget lakse/brocolli tærte på den måde. Jeg synes snart det er hver dag, hun pludselig bare GØR noget, som jeg ikke vidste hun kunne. Og jeg er glad og taknemmelig for, at det er MIG som er vidne til det, og ikke en eller anden sød og velmenende, men indifferent vuggestuepædagog.

Hun fik vist også gumlet nogen jordbær – i hvert fald gav det et ekstra resultat i bleen nogen timer senere, da vi så var hos martin og sofie til aftensmad og selvfølgelig ikke havde flere rene bleer med – eller noget rent tøj for den sags skyld – det skulle nemlig også skiftes. Så ringede vi efter eksamens-stress-stoffer, der babu babu kom over med en ren ble og fik lov at skifte den også 🙂 Så nu ved vi, at 5 jordbær er for mange for barnets mave.

I morgen skal vi i Zoo med maya, iris, katrine og johanne, så kan jeg måske endelig få købt det årskort.
Stoffer skal til eksamen både mandag og tirsdag, og så har han sommerferie lige indtil 1.9. DEJLIGT!!!!!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.