Så faldt jeg igen

Uden på nogen måde at være direkte manio-depressiv, så tror jeg roligt man kan sige, at jeg er en type hvis humør er noget svingende. Jeg ved ikke om andre (alle?) har det sådan, for jeg har immervæk aldrig prøvet at være andre end mig. Men jeg har altid haft det sådan.

Og nu er jeg nede igen. Min kæreste er ikke sød (nok) og vejret er noget lort og jeg får aldrig et ordentligt arbejde og jeg har trænet siden april og har taget 1 kg på og min mave er større end nogensinde. Og fortæl mig ikke, at det er fordi mine muskler er blevet større, for der er fandme ikke mange muskler i den del af maven. Den del der stikker ud.

Mit hår er fladt og trænger til en klipning, min konto er slunken og trænger til et boost. Min selvtillid er svingende og i morges nåede jeg til det punkt, hvor man bare ikke føler man har noget at give tilbage til verdenen og helst vil tilbringe dagen under dynen. Med en bog måske. Eller bare sovende.

Men så er det man har en 2 årig datter der står op 6.30. Og der er no mercy, for tale kan hun også nu. OP mor, op op op op op op, moaaar! Avvergryn, mor, OP! Og det var jo min tur. Og så ville hun ikke have ble på, og så gik hun med numsen bar og så sked hun gudhjælpemig på gulvet. Efter at jeg 3 millioner gange havde bedt hende om at sige til, hvis hun skulle på toilettet. Og man skal jo ikke traumatisere afkommet, så man smiler bare og siger hovsadasse, det var sørmelørme ikke så godt, hvad skatter? Kan du liiige huske at sige til en anden gang? I bad med hende, og op med kæresten som fik optørrer tjansen. Han er vel manden i huset, ikke? Og med et hvert privilegie kommer sure pligter.

Afsted på arbejde, med coldplay i ørene og så så jeg noget som gav mig en ide, som jeg ikke har lyst til at skrive om endnu, for så bryder jeg magien og så sker det i hvert fald aldrig.

Og så har jeg fået en taxabon. Troede ellers kun det var noget der skete for Lars Krimi, i Mandrillen. Men jeg har den i lommen og skal om 15 min. suses til Dyssegård, hvor de har en bibliotekarisk nødssituation.

Vil stadig hellere hjem under dynen, nu med taxabon.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Så faldt jeg igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.