Så står verden ikke længere!

Hold på hat og briller – der er to tirsdage i en uge! Helvede er frosset over! Julie a har deltaget i noget MOTION!!!!!

Og nej, det var ikke zumba… det kunne det godt have været, men på trods af at jeg ikke er i tvivl om at den slags er sjovt, så synes jeg stadig det ser max fjollet ud. Jeg troede måske endda, det var det mest fjollede man overhovedet kunne gå til. Der tog jeg fejl.

Man kan også gå til POWERHOOP! Og det ser, om muligt, endnu mere fjollet ud. Det garanterer jeg personligt. Jeg ved ikke, om jeg simpelthen har for kort midterstykke, eller for smalle hofter, men den skide hulahop ring blev VED med at ryge ned. Det er ellers sådan en særlig motions en, som vejer mere end dem ungerne står med gader og stræder, men jeg kunne bare ikke få skidtet til at virke. Ikke desto mindre kunne jeg lide det – lige så meget pga det meget lille hold, den meget søde underviser og de rigtig rare lokaler. Så jeg bliver ved. På trods af en rand af gule og blå mærker, der markerer der hvor min talje burde være…

Og jeg er da HELT sikker på, at til sommer så er det her mig – inkl. stripperstøvler med pels, også når jeg er på stranden!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WnvDtS4rdWc&feature=related]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Så står verden ikke længere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.