Så starter det forfra…

Som et slags vildt dyr, der har fået smag for menneskekød, må jeg bare have mere! Flere! Nye!

Så de nye marc jacobs sko i butiksvinduet på vej til arbejde. Det ene par er æblegrønne og passer præcist til nuancerne i bladene på min nye nederdel.

Men jeg havde jo aftalt med mig selv, at jeg kun skulle have et par dyre sko i år. Og nu vil jeg allerede have flere. Jeg er ikke til at stole på!

Og jeg har slet ikke råd til at arbejde i det her kvarter, hvor de præsenterer den slags. Forbandet være strandvejen og alle dens (u)lyksaligheder! Næh, jeg må søge arbejde på indre nørrebro, hvor genbrugsbutikker og second hand er det hotteste af det hotte.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Så starter det forfra…

  1. Sanne skriver:

    jeg hørte om en sko butik den anden dag – de sælger kollektionsprøver i str. 36,5-37,5 meget billigt – jeg finder ud af mere og fortæller dig om det!!

  2. 🙂 Sådan har jeg det med troldekugler *lol* Jeg er nu glad for at min passion er NOGET billigere – trods alt – selvom Troldekuglerne også bliver dyre nok i længden

  3. Tine Sørensen skriver:

    Fnis… Jeg snakkede med en pige den anden dag, som fortalte hvorfor hun bl.a var glad for at de var flyttet fra Fredriksberg , da hun var gravid.Hun ville simpelthen have brugt AL for mange penge til lækkert babytøj..herude på bøh-landet er det så som så med fristelserne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.