Så var det, det begyndte at blive trivielt

Aj, men det med den regn. Normalt kan jeg godt lide regnvejrsdage, for så er der ligesom ingen der forventer at jeg er hverken tynd, solbrun eller udenfor. Så er det helt okay at være gemt væk i en trøje, sidde indenfor og æde sig mere blegt sul til.

Men det er som om magien går lidt af det, når man nu har været spærret inde i 3 døgn allerede, med det der syge barn. Og så kan man tænke lidt over, at man nu frivilligt pådutter sig selv en til. Det kan godt bekymre mig, om der bliver plads til mig selv også, bagefter. Har vi ventet helt længe nok? Er Klara stor nok, til at det bliver som vi gerne vil have det? Hvilket er en lille smule nemmere.

Nå, men Klara sover nu, og vi kom selv sagt ikke til Eriks fødselsdag. Virkelig kedeligt. Og virkelig synd for feberplaget pylrerøv, at hun så også skal græde over ikke at måtte komme ud og lege med Erik. 

Dagens højdepunkt var lige før, da en sælger fra en en stor dansk avis ringede. Lad os kalde den JP. Han mente selv han havde et fantastisk tilbud til mig. Her kan jeg så godt afsløre, at jeg er virkelig svær at imponere. Jeg kender dem, og deres salgstricks, og når jeg keder mig, så kan jeg sagtens more mig med at lade dem fyre hele deres remse af, og så modargumentere og nogen gange endda komme lidt op at skændes med dem. Og i det øjeblik de så bliver personlige og fornærmer mig, så spørger jeg dem, hvor godt de selv tror det sælger?? Ham her, havde så en helt utrolig gave til mig, hvis jeg ville abbonere på hans avis, som jo også lige havde fået et sjællands tillæg. Om jeg ikke synes det lød godt. Njah, sagde jeg, det kommer jo an på hvor fantastisk en gave det er.

Det var så et hotelophold i en nordisk storby, altså norge, sverige, danmark eller finland, til en værdi af 600 kr. Stop lige der. Sekshundrede kroner. Tror manden jeg er idiot? Jeg kender da lidt til pengenes værdi, og for 600 kr. tror jeg maks man får et fugtigt kælderlokale 127 km. udenfor centrum i en af de nordiske storbyer, og det er kun hvis Bjerringbro kan betegnes som en storby. Der er i hvert fald ikke nogen hoteller JEG gider overnatte på, indenfor den prisramme. Det har jeg meget svært ved at se for mig. For han sagde jo også, at det var til to personer. To personer for 600 kr. – det holder ikke hele vejen.

Og så når jeg ikke gider snakke med dem mere, så siger jeg at vi har alle de aviser vi skal have herhjemme, for vi arbejder begge to indenfor Branchen. Nå, spørger de så altid, og må jeg spørge hvor du arbejder? Ja, jeg arbejder som informations specialist og min kæreste er ved Ritzau. Så tak, men ellers tak, vi har alle de nyheder vi kan bruge. Og det gider de ikke argumentere med.

Og nu vågner Klara. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Så var det, det begyndte at blive trivielt

 1. Stine skriver:

  Sådan en af de der smarte fyre ringede engang til en bekendt og ville sælge. Han ville også gerne høre, hvilke aviser hun havde orienteret sig i i løbet af ugen. Hun var så bl.a. på bibliotekets læsesal og havde dermed set stort set alle danske aviser. Han blev lidt mundlam og undskyldte og lagde på 😉
  God bedring til Klara!

 2. tine skriver:

  Uf ja denne regn er også ved at drive mig og min familie til vanvid. Jeg kan godt mærke på børnene at de trænger til at komme ud og lege. Og alting går lidt nemmere når vi kan smide en pølse på grillen og more os over ungerne i badebassinet. Og som om vejret ikke var nok, ja! så er min søster også gået 4 dage over sin termin med sin første barn. Og vi er alle ved at få spat af at der ikke sker noget. Vågner hver morgen og tror at nu er det nu..Men ak ja , det sker jo snart, det er jo sikkert og vist.
  Håber snart på lidt opklaring og at Klara får det bedre.

 3. Suzy Q skriver:

  men haven blev superglad 🙂

 4. tine skriver:

  Ja! Suzy Q ! Haven blier glad for regnen… men om så jeg ikke havde et græsstrå tilbage i haven vil jeg hellere have uafbrudt solskin de næste 4 mdr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.