Sandheden om Amelia – vind en bog

Jeg har læst en rigtig god bog. Igen. Først var jeg bange for at den ville være for trist, for den handler om en dame, hvis datter er død. Og det er jo altid trist. Men den var skrevet på en måde, så man vidste fra starten at datteren døde, det var ligesom hele omdrejningspunktet, og så var det på en måde nemmere at bære.
Så. Du ved, at Amelia dør. Men du ved ikke hvorfor, og der er også lidt tvivl om, om det er mord eller selvmord. En væsentlig detalje. Og så følger vi mor og datter gennem en række tilbageblik, hvor deres forhistorie og hemmeligheder langsomt udfolder sig for os. Og fordi vi lærer Amelia at kende på den måde, så er det både mere trist, fordi, ja, hun dør jo! Og hun er sådan en sød pige. Og som mor til døtre sidder jeg og råber ind i bogen TAL DOG MED NOGEN! Betro dig! Hav tillid!
Men det er også mindre trist, fordi det er som om Amelia er med os gennem hele historien.
Det er vældig godt skruet sammen, og meget spændende. Man mistænker både den ene og den anden, men jeg så ikke lige DEN slutning komme.

Sandheden om Amelia er en af de to bøger jeg vælger at præsentere på forårets booktalks oppe på mit bibliotek. Den, og Eleanor og Park. Så god er den. Jeg vil anbefale den til alle.

Og du kan vinde et eksemplar. OG sammen med bogen får du også et super cool stofnet, med et kort over det område i New York, hvor bogen foregår. Jeg har det selv – det er pænt og en tyk, lækker kvalitet!

Så, skriv en kommentar, så er du med. Jeg trækker sandsynligvis lod sidst på ugen!

20140505-200805.jpg

UPDATE: der er trukket lod. Det er slut.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

85 Kommentarer til Sandheden om Amelia – vind en bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.