Sidste dag i opsøgende psykose team!

– skrev min søster på sin facebookprofil. Og så tænkte jeg, HA, det er jo ligesom mig! Jeg har været hjemme hele ugen med to børn, en feberhed pylret 5 årig og en kravlende, bestemt, ledningsfavoriserende 9 mdr.´s baby. Men i dag er den 5 årige taget i børnehave (free at last, FREE!) så jeg føler det også lidt som om jeg har haft min sidste dag i det opsøgende psykose team.

Bortset fra at jeg ikke behøvede at opsøge psykoserne… de kom bare rullende af sig selv. Og bortset fra, at der ikke var tale om noget team som sådan. Jeg var ret alene om dem. Men man kan naturligvis hævde at de to små mennesker i min husstand udgjorde et rigtig fint lille psykotisk team?

Og så skriver hun, at hun har nydt at arbejde med skøre mennesker uden filter… og der har jeg så en rigtig god nyhed til hende. Det behøver hun da aldrig føle, at hun skal undvære! Hun kan bare komme og passe sine niecer, og så skal hun satme se skørhed uden filter! Gå hjem og vug, Vesterbros Opsøgende Psykose Team.

En tidligere kollega skrev på sin facebook profil, at hun kedede sig på en lang, stille aftenvagt. Prøv at smage på de ord. Lang. Stille. Aftenvagt.

Jeg elsker mine børn og alt det pjat, men jeg siger det lige ud – efter den sidste uge her, så er en Lang Stille Aftenvagt min version af himlen!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Sidste dag i opsøgende psykose team!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.