Sidste dag i opsøgende psykose team!

– skrev min søster på sin facebookprofil. Og så tænkte jeg, HA, det er jo ligesom mig! Jeg har været hjemme hele ugen med to børn, en feberhed pylret 5 årig og en kravlende, bestemt, ledningsfavoriserende 9 mdr.´s baby. Men i dag er den 5 årige taget i børnehave (free at last, FREE!) så jeg føler det også lidt som om jeg har haft min sidste dag i det opsøgende psykose team.

Bortset fra at jeg ikke behøvede at opsøge psykoserne… de kom bare rullende af sig selv. Og bortset fra, at der ikke var tale om noget team som sådan. Jeg var ret alene om dem. Men man kan naturligvis hævde at de to små mennesker i min husstand udgjorde et rigtig fint lille psykotisk team?

Og så skriver hun, at hun har nydt at arbejde med skøre mennesker uden filter… og der har jeg så en rigtig god nyhed til hende. Det behøver hun da aldrig føle, at hun skal undvære! Hun kan bare komme og passe sine niecer, og så skal hun satme se skørhed uden filter! Gå hjem og vug, Vesterbros Opsøgende Psykose Team.

En tidligere kollega skrev på sin facebook profil, at hun kedede sig på en lang, stille aftenvagt. Prøv at smage på de ord. Lang. Stille. Aftenvagt.

Jeg elsker mine børn og alt det pjat, men jeg siger det lige ud – efter den sidste uge her, så er en Lang Stille Aftenvagt min version af himlen!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Sidste dag i opsøgende psykose team!

 1. Kirsten skriver:

  Det var en af de bedre. Kan godt lide når du keder dig 🙂
  Knus

 2. Anne skriver:

  Lang, stille aftenvagt, Oh Yeah!
  … Men i det mindste kan du da glæde dig til at rekreere på det der Futteventura meget snart. Er der ikke nogle bedsteforældre der kunne tænke sig at tage en aften i børnebørnenes skær, så du kan kede dig på en lang, stille aftenvagt under en palme?

 3. marie skriver:

  Ahh ha ha elsker din blog, kan bare så meget relaterer mig til hvad du skriver. Har 2 skønne anti-søvns unger, en på 4,5 og en på 1,5 som jeg elsker overalt på jorden, men jesus hvor kan de også drive mig til randen af vanvid.
  Hilsen Marie – som overvejer om alle forældre der siger at deres børn altid sover igennem i virkeligheden ikke bare lyver.

 4. Heidi skriver:

  Synes også det er befriende med et univers der giver lov til at være ærlig som mor! Det er sgu da allerhelvedes hårdt og kedeligt og nogen gange rimelig uudholdeligt at have de der unger hængene hele tiden! Men for fanden de er skønne og sjove og charmerende ihvertfald mindst 20 minutter pr. dag. Du beskriver det så godt at have brug for alenetid og bare nogle gange ønsker sig fri, fri fri.
  Nyd ferien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.