sikke et liv :-)Ja, det her indlæg skal handle om, hvor godt jeg har det.
Jeg har aldrig haft det bedre. Mit barn er sååååå lækkert (for tiden 🙂 )
Hun er så glad hele tiden og hun sover så godt om natten og spiser okay godt om dagen. Jeg sover også om natten og har verdens bedste kæreste.
Min lejlighed er lille og rodet, men den er MIN og meget hyggelig og en lille guldgrubbe. Jeg er KUN 10 kg overvægtig og jeg er sund og rask og stærk.

Jeg sov på sofaen i nat, men det går så godt med natammeafvænningen at jeg i nat rykker ind i (u)ægtesengen igen. I morges vågnede jeg ved at familien sad og spiste havregrød og Klara blev så glad for at se mig. Så sov hun en lur på altanen og senere tog vi til rytmik. Der mødtes vi med vores skønne veninder og gik bagefter på cafe og åd os fede(re) og klara tog endnu en lur ude i vognen. Så handlede vi lidt ind til Nina og satte friske blomster i hendes lejlighed til de kommer hjem sent i aften. Og lidt brød og mælk og sådan, så de har til i morgen tidlig.
Så gik vi hjem til DaDa, som var glad for at se os og vi fik god mad, som klara delvist spiste, delvist gav til katten. Den kat er ikke dum – den har fattet at den bedste plads er ved siden af den høje stol når hende larmeapperatet spiser 🙂 Til sidst var vi nødt til at lukke den ude fra stuen, for ellers sad hun bare og gav den al sin mad, mens hun grinede højlydt.
I det hele taget griner hun højlydt dagen lang for tiden. Af alt. Før skulle man kilde hende eller GØRE noget, for at hun lo. Nu gør hun det bare for sig selv. Når hun sidder og kigger på katten, så griner hun. Eller mens vi kører i barnevognen og hun ser et eller andet. Eller hvis folk smiler til hende.

I morgen går vi hen til A og holder mødregruppe. Vi vil sidde nede i gården, for vejret er jo pragtfuldt. Jeg havde sandaler på idag! Men bare Klara nu ikke går amok over græsset… mon ikke hun kan lære at elske det skidt? Det dufter jo godt og smager da også okay?

Fredag har jeg fået nogen fribilletter til en koncert med Garbo, så der tager jeg ind med min søster. Det bliver dejligt at komme ud og høre noget musik igen og vide, at ens lækkermås (klara, ikke stoffer) ligger derhjemme og sover igennem og ikke får brug for bryst. Teoretisk set kunne jeg jo drikke lidt, ikke? 🙂 Bare en enkelt drink, tror jeg der skal til – så er jeg nok godt kørende…
ja, jeg er godt kørende for tiden. jeg er meget lykkelig 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.