Summer Beauty Ambassadør på jobbet

Nå, så sidder jeg her på arbejde og pludselig kommer min kollega Lise ind med en pæn pose og er helt oppe at køre, fordi det er så spændende. Lækker pose er kommet med lækkert bud. Han kørte desværre igen, så ham nåede jeg ikke at se. Men posen er her, og den er pæn og har et sødt brev fra min nye veninde Ditte inde fra Nivea. Og denne gang fik jeg også en diamant, Marie!!

Nå, men der er DNAge til nat, DNAge til dag og DNAge til øjne. Der er også Eucerin badeolie og Eucerin lotion, og som Ditte så venligt skriver, så håber hun, at det kan hjælpe på min datters tørre hud på benene. Det gør jeg også, Ditte, det gør jeg virkelig!

til natten

Nu er det her jo en kvinde arbejdsplads, så poser fulde af produkter skaber en vis røre. Kvidrende kvindemennesker hjælper mig at pakke det hele ud, og en er misundelig, for hun har selv lige givet en mindre formue for de samme produkter. Her vil jeg så godt indføje en kommentar om forskellig opfattelse af hvad der gør en formue, for SÅ dyre synes jeg altså ikke de nivea produkter er? Aj, vel?

Jeps, men mit job som Summer Beauty Ambassadør har nået nye højder, og det er kun et spørgsmål om tid, før jeg begynder at dele ferrero rocher ud til højre og venstre!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Summer Beauty Ambassadør på jobbet

 1. Lone skriver:

  må vi se? jeg er da rædsomt nysgerrig hvad det er jeg går glip af…Diamanten und alles..

 2. Julie skriver:

  Jeg har jo ikke kamera med på arbejde. Og min mobil er 5 år gammel – dvs uden kamera. I må se senere!

 3. Takashimaya skriver:

  Hvordan bliver man sådan en ambassadør der får tilsendt Nivea produkter med bud og alting?

 4. Julie skriver:

  Don´t call them, they´ll call you! Eller, de ringede ikke. De sendte mig en mail. Fordi jeg er så sød og populær og venlig og flot og enormt klog og dygtig. Noget i den stil?? Det er noget med, at man skal være overfladisk nok i sin blog til at gide skrive om produkter, og der er de jo spot on med mig… skal jeg spørge Ditte om de mangler flere?

 5. Lone skriver:

  Hvis de mangler een på Fyn er jeg klar! Kender et lignende produkt fra Natusan (og den er faktisk god) så jeg kunne jo lave en kvik lille sammenlignende test??!?

 6. Marie skriver:

  Så står vi lige, for jeg fik ingen diamant denne gang. Tilgengæld har jeg hængt min diamant i vinduet, bare for at signalere til omverden at jeg faktisk er ambassadør, at de ved det. God fornøjelse med los productos.
  ps. skrevet en kommentar til dig inde på min egen blog…du ved, en kommentar til den kommentar du gav mig..om en helt anden creme, men vil ikke skrive den her, fordi…det her er dit nivea-indlæg, og helle for ikke at gøre Nivea-Ditte sur.

 7. Julie skriver:

  Okay, jeg har svaret på den kommentar inde på din egen side. Jeg tror ikke man kan gøre Nivea-Ditte sur. Jeg tror, hun er meget godmodig. Tænk, hun sender cremer med bud, helt herop nordpå. Det er da venligt. Gad vide om budet cyklede hele vejen egentlig? Pokkers også, at jeg ikke selv så ham. Var han grøn og på cykel?? We will never know!
  Og jeg kan godt lide din ide med diamanter i vinduet. Så kan man ligesom skille fårerne fra bukkene på en rimelig nem måde, ikke?

 8. Takashimaya skriver:

  Du må da gerne spørge om de mangler flere. Det kunne være skægt.

 9. Maria skriver:

  Hey hey hey – jeg synes klart, at du skal høre, om de ikke mangler en Odense ambassadeur ! Jeg er skabt til fine titler !

 10. Preben skriver:

  Smutter troværdigheden ikke en anelse, når bloggeren modtager en form for betaling for kunstig promo – eller er det bare mig?

 11. julie skriver:

  Jo, det kan man jo altid diskutere. Men jeg føler, at når man er åben og ærlig og skriver om det med en del humor, så kan ens faste læsere nok godt se forskel på tingene…

 12. Tjah, kan ske..
  Alligevel synes jeg det skæmmer en ellers god blog. Og da særligt det pisgule banner.

 13. julie skriver:

  Jeg kunne ikke være mere enig omkring banneret. Det har jeg desværre ikke selv mulighed for at gøre noget ved. Jeg bruger jo http://www.smartlog.dk til at skrive min blog på, fordi det er nemt, og Morten – der ejer og driver smartlog – er den der bestemmer over den del. I den gamle version af smartlog lykkedes det mig at slette den html kode der satte google add´s på, men det kan jeg ikke i den nye version. Jeg forstår heller ikke, hvorfor det skal være gult – det er hæsligt!!! Dem der plejede at være der, var i det mindste hvide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.