Sutsko giveaway!

NÅ!

Er der nogen der kan huske, at jeg skrev om, at bare jeg nu også selv kunne give noget væk, når nu jeg havde vundet de ting? Ja? Nå?

Nå, men så skete der det, at der kom hjælp fra hinsidans. Nej, ikke fra nogen døde spøgelser, men fra svensken såmænd!

En meget venlig sjæl, fra et lille svensk firma henvendte sig, og tilbød hjælp med at stable en giveaway på benene her på bloggen. Det er Johanna fra www.bellio.se som skrev til mig og foreslog, at jeg skulle forære et par af deres lækre sutsko væk til en heldig læser. 

Sutskoene er lavet af øko hele vejen igennem og er meget bløde og lækre. Man kan læse alt om dem her. Og jeg VED de er bløde og lækre, for de sidste par dage har Agnes haft fornøjelsen af at agere testbaby. Og ja, hun laver alle sine egne stunts.

Jeg valgte de her fine brune nogen, med elefanter:

Og her viser Agnes, hvor gode de er at danse i. Hun står faktisk ret godt fast i dem og de strammer ikke om anklerne – OG de ryger heller ikke af! Hun kan godt pille dem af, hvis hun vil – men det kan hun jo med alle sutsko…

Okay. Så nu kan alle se, hvor lækre de sutsko er. De virker, de er øko, de er flotte og I vil have dem. Det forstås.

Det I så skal gøre er, at komme med en ide til et nyt design. Jeg ved ikke, om man kan foreslå en hvilken som helst farve, for det der øko sætter måske nogle begrænsninger på det område (?), men I kan i hvert fald foreslå en figur der ville være sød. Indtil nu er der brugt elefanter, pindsvin, stjerner, blomster og hjerter. I kan se kollektionen på www.bellio.se.

Men kom med jeres bedste ide. Så vælger Johanna den bedste, eller jeg trækker lod, eller et eller andet. Det finder vi ud af – måske en kombination. Og den heldige vinder kan selv vælge hvilken sutsko de vil have og hvad str. osv.

HURRAA! En giveaway! Er I ikke bare spændte? Som små bitte nuttede flitsbuer!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

49 Kommentarer til Sutsko giveaway!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.