syg syg natJa, Klara er stadig lidt halvsløj og varm. Så vi giver det skylden denne gang, men vi ved jo allesammen godt, at hun har gjort det her før, hvor hun hverken var syg, fik tænder eller havde mavebøvl. Nogen gange så gør hun det bare, bare for at gøre det, tror jeg.

I nat var hun så vågen fra 01 til 04.30
De første par timer var det bare brok og forsøg på at få os andre med på den og lege lidt. Men da det så ikke virkede endte vi i skrigeri den sidste 1-1½ times tid. Man sidder der i mørket og er så træt og nægter at sige andet end shchhh, rolig nu, bare sove, bare sove, slap affff klara.
Men det kan hun ikke. Hun skruer bare op for lyden og hidsigheden.
I det mindste holdt hun også stoffer vågen i nat, så jeg ikke sad der alene og i det mindste skulle han ikke i skole i dag. Så den samlede familie har fået sovet fra 04.30 til 07, hvor hun så stod op igen og hun er stadig oppe, selv om jeg lå med hende i sengen hele formiddagen.
I går sov hun kun 2 timer, fra 14 til 16, og om aftenen ville hun ikke sove før 22. Så i alt har hun sovet 2+3+2,5 timer det sidste døgn… Hvordan kan hun så være så vågen nu, og så med feber? Hvorfor falder hun ikke bare omkuld?

Hun gider slet ikke spise andet end bryst og lidt banan, så det hjælper jo heller ikke på nattesøvnen.
Vi skulle have været ude at gå i Kgs. Have med min ven JC i dag, men han ringede og spurgte om vi skulle aflyse pga regn. Og han havde også kun sovet fra 04.30 til 07 – men af noget mere muntre årsager.

Ellers, så er der den her sang, som minder mig om mit natteroderi med Klara. Den handler godt nok om noget natteroderi med en kvinde, men ordene passer nu meget godt på mine nætter med Klara – det hele handler jo alligevel om kærlighed…

Se på mig lige nu
det er alt det du ska ku i denne stille nat
Og hør
når alting bliver glemt
er det her særlig nemt at blive kloge på ja

Det blir jo nok endnu en sang om kærlighed
du kender vejen mens jeg bare følger med
og vender alting på hovedet for at vinde din opmærksomhed
lige nu
det blir jo nok endnu en sang om kærlighed
kom lad os glemme alt og bare tag afsted
og lade vinden bestemme, hvor vi ender med at falde ned

(…)

Det blir jo nok endnu en sang om kærlighed
som når en sommer bliver til en evighed
eller når natten får solen til at blive væk for vores skyld
det blir jo nok endnu en sang om kærlighed
natten får lov at vare en uendelighed
imens du prøver på at finde en beslutning som kan vare ved

Jeg tror jeg lar dig ligge her
jeg gider ikke mere jeg vil hel're drømme om dig
rejsen uden ende det er
Kærlighed
væk mig når du vil med

verden står åben, vi skal vælge vores destination
Ja det blir jo nok endnu en sang om kærlighed
uanset hvad du vil så kan du få mig med
ingen ved, hvem de egentlig er lige nu

Tue West

Især den del med "…natten får lov at vare en uendelighed
imens du prøver på at finde en beslutning som kan vare ved…" synes jeg passer på en prik 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.