Tak, godnat og farvel

Jeg har femten minutters strøm tilbage på min mac og så skal jeg sove. Jeg har tilsyneladende udviklet mig til den mest trætte gravide nogensinde. Helt sikkert.

Jeg har sovet de sidste 3 døgn, undtagen lidt i går, hvor jeg havde for travlt og holdt fødselsdag og havde gæster. Men dejligt var det. Vi havde weberen stående i garagen, med portene åbne, og så spiste vi indenfor. Men senere var vi i haven og spille kroket – denne gang uden diverse uheld og kaste-katastrofer. Og vi gik ned til grundejerforeningens bål i den lokale park. Total suppe-steg-og-is mand med orgel, som underholdning. Og et vådt bål, bestående af grangrene og våde blade. Jammen, jeg ved ikke hvad de havde regnet med??

Men ved hjælp af en eller anden form for gas-flammekaster, der givetvis er ulovlig, fik de da ild i skidtet. Klara udtrykte stor bekymring for heksens tøj, da det brændte. “Nu brænder tøjet mor – er det ikke nogens tøj???” – det er mors pige dét der, det siger jeg jer. Til blocksbjerg med heksen, men TØJET – det bekymrer vi os om.

I dag har jeg… sovet. Og spist appelsinsorbet, indtil det smagte for meget af skræl.

Nårh ja, gaverne. En bog, U2 om U2, af min søster. En lilla margrethe skål fra Caro og fam. Den der dvd fra stoffer. Et gavekort til matas. Noget pænt lilla chanel neglelak. 500 kr. Og en stor busk – sommerfuglelavendel. Har stadig til gode fra mine forældre, min mormor og en vis kagebager, der kom til fest uden chokoladekage. Du ved selv, hvem du er. Maya.

7 minutter tilbage.

Vi tager afsted lidt i morgen, og skal frem og tilbage det meste af ferien. Gæt hvem, der skal sove i bilen??

Ps – tak for tillykkerne. I er de bedste læsere i verden! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Tak, godnat og farvel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.