Tak, godnat og farvel

Jeg har femten minutters strøm tilbage på min mac og så skal jeg sove. Jeg har tilsyneladende udviklet mig til den mest trætte gravide nogensinde. Helt sikkert.

Jeg har sovet de sidste 3 døgn, undtagen lidt i går, hvor jeg havde for travlt og holdt fødselsdag og havde gæster. Men dejligt var det. Vi havde weberen stående i garagen, med portene åbne, og så spiste vi indenfor. Men senere var vi i haven og spille kroket – denne gang uden diverse uheld og kaste-katastrofer. Og vi gik ned til grundejerforeningens bål i den lokale park. Total suppe-steg-og-is mand med orgel, som underholdning. Og et vådt bål, bestående af grangrene og våde blade. Jammen, jeg ved ikke hvad de havde regnet med??

Men ved hjælp af en eller anden form for gas-flammekaster, der givetvis er ulovlig, fik de da ild i skidtet. Klara udtrykte stor bekymring for heksens tøj, da det brændte. “Nu brænder tøjet mor – er det ikke nogens tøj???” – det er mors pige dét der, det siger jeg jer. Til blocksbjerg med heksen, men TØJET – det bekymrer vi os om.

I dag har jeg… sovet. Og spist appelsinsorbet, indtil det smagte for meget af skræl.

Nårh ja, gaverne. En bog, U2 om U2, af min søster. En lilla margrethe skål fra Caro og fam. Den der dvd fra stoffer. Et gavekort til matas. Noget pænt lilla chanel neglelak. 500 kr. Og en stor busk – sommerfuglelavendel. Har stadig til gode fra mine forældre, min mormor og en vis kagebager, der kom til fest uden chokoladekage. Du ved selv, hvem du er. Maya.

7 minutter tilbage.

Vi tager afsted lidt i morgen, og skal frem og tilbage det meste af ferien. Gæt hvem, der skal sove i bilen??

Ps – tak for tillykkerne. I er de bedste læsere i verden! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Tak, godnat og farvel

 1. Sanne skriver:

  Nok er det forsinket, men dog alligevel meget hjerteligt og varmt: TILLYKKE!!
  Jeg tænkte på dig på dagen og fortalte også omkring mig at det var din fødselsdag, men nåede aldrig til et af husets “hotspots”.
  Det lyder som om du er helt normalt gravid-træt – nyd det, det er jo kun nu du kan få ro til at sove når du siger du har brug for det!!

 2. tine skriver:

  åh, for resten Julie!
  kan du med din ekspertise hjælpe mig?
  har jo Kristoffer på 11 år, som er en fabelagtig god læser..faktisk en A1, hvilket i skolen betyder at han ligger højest i klassen. men ak og ve…til moderens store bekymring gider min præ-teenager ikke læse bøger herhjemme. Kan du ikke anbafale mig noget, som måske kunne fange hans interesse?
  han gider ikke noget med gys og er heller ikke til kærliged (endnu). Har læst harry Potter og vil bare spille PS2 og spille fodbold. Og det er også okay, jeg presser ikke, men siger til ham at han skal holde sin læsning ved lige, men mangler noget at foreslå ham. Vi har ingen børnebibliotekarer her ude på bøøøøøøøh-landet!

 3. tine skriver:

  Skønt at du havde en dejlig fødselsdag. Ja vi var jo nogle som måtte arbejde Sankt Hans aften og kom hjem til overnattende børn, som lå med store bange øjne pgs fyrværkeri :-/
  er det bare mig? eller hører fyrværkeri nu også til Sankt Hans??
  glemmer aldrig sidste år hvor en “spasmager” havde puttet heksehyl i bålet og IKKE oplyst om dette. Tror lige at jakob på 3 år blev bange…

 4. T skriver:

  Det er ikke smart, selv om det hyggeligt, at have en grill i en garage – heller ikke selv om døren er åben. Der er sket alvorlige ulykker med den kombination, og du kan på ingen måde garantere at kulilten kommer ud fordi døren er åben. Bemærk at du ikke kan lugte eller smage den luftart, du risikerer pludselig at vågne og opdage at du er død.
  Naturligvis skal der kilde på sådan information, så læs her:
  [http://www.feriehusguide.dk/articles.phtml?artid=3]
  Mvh T

 5. Rigtig god ferie og sov godt. Man kan aldrig sove for meget i starten og i slutningen. Det er det bedste i verden. Blev helt lækkersøvning selvom jeg først lige er stået op.
  Godnat

 6. Eva skriver:

  Tænkte lige det samme som T: Det er farligt med det der “indendørs” grilleri. Mine forældre rykkede engang grillen ind i verandaen, fordi det pludselig blev regnvejr, før bøfferne var færdige. Selv om døren stod åben, fik kulilten dem til at dejse om uden varsel. Min far vågnede heldigvis, da han ramte gulvet og fik slæbt min besvimede mor og sig selv udenfor på græsplænen. Så de slap fra det med livet i behold – og knaldende hovedpine. Bøfferne fik de aldrig spist …

 7. Sarah skriver:

  Hej Tine, jeg kan altså ikke dy mig: prøv med ‘Hr. Mandag’ af Garth Nix, ‘Heksejægerens lærling’ af Joseph Delaney eller ‘Gorlans ruiner’ af John Flanagan. David Eddings er også en rigtig god forfatter.

 8. Julie skriver:

  Til de bekymrede – vi tænkte meget på det der med grillen og luften. I starten, da det ikke regnede, stod den udenfor garagen, i indkørslen. Da der så kom en styrtsø trak vi den ind i åbningen, lige i porten. Det er en meget bred og stor port, så den stod jo “næsten” udenfor. Vi skiftedes til at gå ned og hente forsyninger, så vi stod jo ikke op og ned af den hele aftenen. Jeg er sikker på, at det var helt forsvarligt. Ellers havde vi heller ikke gjort det.
  Til de læseinteresserede: hvad med Josefine Ottesen og hendes serie om Krigeren. Eller Philip Pullmann og trilogien der starter med Det Gyldne Kompas. Den kommer også som film til jul.

 9. tine skriver:

  Tak til Julie og Sarah..
  Hvad skulle jeg gøre uden blogs?
  Fortsat god dag
  mvh tine

 10. Bodil skriver:

  Hej Julie
  Lige et spørgsmål til bibliotekaren:
  Min datter på 9 læser rigtig MEGET – og nu hvor hun (snart) har sommerferie vil hun sikkert gerne læse en masse. Hvad vil du anbefale? Hun er til mysterier, krimier (masser af Enid Blyton) og lidt fantasy. Ikke noget med “gamle dage” a la Astrid Lindgren.
  Godnat — og fortsat god dag.
  Hilsen Bodil

 11. Biblo-Julie skriver:

  Ja, hvad med f.eks.
  Kenneth Bøgh Andersen´s serie om Antboy.
  Renée Toft Simonsen´s Anthony Greenwood og den amerikanske præsident.
  Oskar K´s serie om Mikkel.
  Justin Richards´s Den usynlige detektiv 1+2.
  Charlotte Blay´s Genfærdet.
  Sally Altschuler´s serie Zone 5.
  Synne Garff´s serie om Græskarbanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.