Ti-Ting-Tag

For nogen tid siden, blev jeg tagget af Marie i den der med at skrive ti ting om sig selv. Siden, har jeg så spekuleret – i døgndrift, jeg sværger – over, om der egentlig findes ti ting, som ikke allerede er nævnt. Ti ting, som ingen ved om mig i forvejen. Jeg tvivler. Ti ting er mange, og med snart 8,5 år på blogbagen så har jeg været omkring pænt mange ting.

Jeg kunne vende den om, og lave en quiz? Ti ting, du allerede ved om mig, hvis du har fulgt med. F.eks. hvor mange køreprøver har jeg været oppe til? Hvad år kom jeg en måned for tidligt til en Coldplay koncert? Hvilke madvarer har jeg en fobi overfor? Hvor længe havde jeg kendt hjemmedrengen før jeg bandt ham på hænder og fødder med en uplanlagt graviditet? Hvor mange nætter sov Klara igennem som lille? (aj, okay, den er fandme nem…) 

Men jeg vil gerne tænke over ting, om mig, som jeg ikke har skrevet om før. Så det gør jeg lige…

1. Jeg har engang været i Skotland. Og set det der Tatoo. Og boet i telt i 3 uger. Og bygget inventar af rafter og skidt i huller i jorden.

2. Fordi jeg var spejder i mange år, som barn.

3. Aj, jeg kan ikke finde på flere ting.

4. Jeg kan pinligt mange Rasmus Seebach sange udenad. Børnene insisterer på at høre dem i bilen. Nej, jeg aner virkelig ikke, hvor cd´en kommer fra! Det er garanteret Kristoffers!!

5. Jeg ville virkelig ønske jeg havde en storebror. Det forekommer mig, at det er en af de allernyttigste ting en pige kan have, her i verden. Det, eller en tam tiger.

6. Hvis jeg skulle bo på en øde ø, og kun måtte tage et eneste tv-program med, så skulle det være Extreme Makeover, Home Edition, med Ty Pennington og vennerne. Jeg elsker elsker elsker det program. Der er latter, tårer, drama, romantik, hjælpsomhed og udnyttelse i skøn forening.

7. Jeg forsøger at overtale min søster til at gifte sig med Kristoffer og tage sig af mine børn, i fald jeg styrter ned og dør, når jeg flyver til USA om lidt.

8. Jeg forsøger at overtale Kristoffer til at gifte sig med min søster, så hun kan tage sig af ham og børnene, i fald jeg styrter ned og dør når jeg om lidt flyver til USA.

9. Hvis jeg får en søn en dag, så skal han hedde Jørgen. Og folk kan rende mig, med alle deres meninger om den sag. Han skal hedde Jørgen, eller Hans Christian Varnæs, og det sidste er jo taget.

10. Jeg tror, det igen bliver moderne at have mange børn på få kvadratmeter. Bare vent og se.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Ti-Ting-Tag

 1. Marie skriver:

  Guuuuud. Vent!! Jamen, hvad er det du siger, Julie? Er du….preggo!?
  PS. synes vi skulle lave en fast aftale om at ingen ryger ned med fly når de skal til USA. Punktum.

 2. Husmoder skriver:

  Move that buuus!!

 3. Sanne skriver:

  pkt. 4 – er garanteret løgn.
  pkt. 10 – jeg glæder mig til fortsættelsen. 🙂

 4. Irene skriver:

  Du har en fobi overfor bløde/smattede hvide madvarer – dog ikke mozerella.
  Men prøv lige at servere kartoffelsalat for julie…..eller en mad med smør!!

 5. Anne skriver:

  Mnn, jeg kan heller ikke helt lade være med at læse mellem linjer. Eller noget.
  Og det havde jeg helt glemt, men jeg havde jo også tagget dig. I den samme leg. Fordi jeg havde en eller anden erindring om, at du engang har skumlet lidt over, at det var der aldrig nogen der gjorde. Eller var det awards? Nå, nu har jeg da i hvert fald kastet noget blog-halløj efter dig. Andet jeg kan gøre? Du siger bare til. Er leveringsdygtig i peptalks, ubrugelig paratviden (med mængderabat), og snart også glasperler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.