Tidlig start på vinterferien

Så har stoffer ferie og jeg har fri og børnene tager en pjækkedag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tidlig start på vinterferien

  1. Fru K skriver:

    I skulle ha været der da de fik julegris – i december…. det var et orgie siger jeg dig, et orgie!

  2. Anne Christine skriver:

    …det er lige nu jeg er lidt jaloux på din ikke-fuldtids-jeg-kan-holde-fri-om-mandagen… Bare det var mig. Søren skal spille sin første klaverkoncert (hele 3 linjers noder) i eftermiddag – mens jeg ligger og roder på motorvejen for at nå hjem. Øv. Øv. Øv. Nyd din dag, manden og ungerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.