tigerspring nr. 5 – terrorregimet Klara


står vi vist midt i nu… interesserede kan læse mere her
http://www.voresborn.dk/siab.jsp?o_id=6747

Klara VIL simpelthen ikke sove for tiden! Hun vil ikke falde i søvn og det er så belastende. Så kom jeg til at tænke på det med de dejlige tigerspring, der forklarer alting… hun er 24 uger nu og spring 5 starter ved ca. 26 uger, så det passer meget godt. Faktisk passer det perfekt med de ting der står.

Men hvor er det dog opslidende. Hun sover højest 2 timer i løbet af dagen, og helst kun i barnevogn i bevægelse.
Hun kan ikke længere ammes i søvn! Hun vil ikke vugges, ikke bæres, ikke ligges ved siden af, ikke ligge alene, ikke være oppe, ikke spise, ikke lade være – hun vil ingenting!
jeg kan godt garantere for, at det er lige i rette tid med en juleferie på fyn!! De sidste 4 dage har det taget op mod 3 timer at få hende til at sove, med masser af skrigeri og brok ind i mellem. Jeg har det som om, jeg er ved at blive sindssyg… hun vågner også stadig hver 2. time
Vi øver med kartoffel/gulerodsmos, og hun sluger vores mad med øjnene, men det virker ikke rigtig for hende endnu.
Det kan vi også øve noget mere på fyn, med min mors hjælp.

Jeg er så glad for, at jeg får skrevet det ned her, for når hun så står som rasende 13 årig hystade og skriger, at jeg bare aldrig har gjort noget for hende… ja, så er det hermed modbevist! En af de mange ting jeg gør/har gjort for min datter, er bl.a. at undvære søvn i snart et halvt år…

Nå…
I dag er det søndag på Fyn. Vi skal ud i skoven og fælde vores eget juletræ, som vi altid gør. Det kommer til at tage timer, for min lillesøster er med, og hun er sindssygt lang tid om at beslutte sig. Det skal jo være Det Perfekte Træ.
Ellers sidder jeg sikkert og gætter på, hvad der er i gaverne, mens jeg overvejer at snige mig på internettet og tjekke ND og se, om I alle er her endnu :-)) jeg får nok også spist nogen godter og noget god mad…
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.