Ting at huske

Jeg vil jo gerne huske hver eneste detalje i Klaras liv, men kombinationen ammehjerne og det at hun vokser så forbistret hurtigt, gør det jo noget kompliceret. Derfor er den her dagbog genial (selv om netdoktor ikke er så skide genialt i de her dage…) – nå – men mandag var en god dag med Klara. Stoffer skulle tidligt afsted, men jeg gad ikke stå op, så da han gik halv 8 kom Klara ind i sengen til mig og så lykkedes det mig at få hende til at sove ved brystet. Pludselig vågnede vi begge samtidig og så var kl 10.15 – ret lækkert! Jeg ville dog gerne i Åbent Hus og snakke med en sp og få Klara vejet, så jeg sprang kæk ud af sengen og fik Klara og mig selv gjort klar og sprang morgenmaden over (og indhentede den senere…)

I Åbent Hus blev Klara vejet – 8850 g – så hun har desværre tabt sig lidt af det opkast og diarre i sidste uge, men det er der jo ikke noget at sige til. Hun spiste jo stort set ikke andet end lidt bryst i en hel uge. Det går dog bedre med det igen, så hun skal nok komme efter det. Jeg aftalte med sp at komme og veje hende igen om nogen uger – men jeg plejer alligevel at gøre det hver gang hun bliver en md ældre, for at skrive det ind i barnets bog, så jeg venter bare til d. 7.5. tror jeg.
Jeg fik også snakket med en sp om mine planer med at vænne Klara fra natamningerne. Hun synes det var den bedste ide hun længe havde hørt, så det var dejligt bekræftende. Hun sagde bl.a. at;
– Klara har mere brug for en hel nats søvn end for de natmåltider, i hendes fremskredne alder
– Klara har mere brug for en frisk, glad og udhvilet mor end for de natmåltider
– Det er dårligt for hendes tænder med al den mælk om natten
– det vil højest sandsynligt øge hendes appetit om dagen, så hun vil vokse og trives lidt bedre (ikke at hun vantrives nu – men hun kunne nu godt bruge lidt mere sul, synes jeg)
– det vil ikke nødvendigvis have betydning for amningen om dagen. Den kan jeg sagtens fortsætte. Og det vil jeg også meget gerne. Jeg kan godt lide at amme hende, og jeg tror på det er godt for hende og så ved jeg hun får væske nok – jeg gider bare ikke gøre det om natten mere.

Nina, T og erik var her med deres nøgle mandag aften, så fra tirsdag aften går jeg derover og sover. Jeg er spændt, nervøs, urolig og har lidt ondt af klara… men som sp sagde – det er IKKE synd for hende – det er det bedste for hende!! Jeg ved slet ikke om jeg overhovedet får sovet den første nat, men jeg vil prøve. Jeg glæder mig faktisk lidt til at være alene og ligge og brede mig 🙂 Tager en god bog med, hvis nu jeg ikke kan sove. Og er i hvert fald glad for, på en meget egoistisk måde, at det ikke er mig, som skal kæmpe med hende og høre på skrigeriet…

Efter Åbent Hus gik vi ned ad amagerbrogade (og mødte karin3 og Ida på fortovet – et lidt fortravlet hej fra en noget distræt og sulten Julie :-)) i solen og købte nogen lækre gulerodsboller og en spirulina spin frisk juice i den lille juicebiks. Det smager nu godt, sådan noget havalge 🙂 Dejlig forsinket morgenmad. Jeg sad på en bænk ved en sti vi har og klara sad i vognen og smed sin del af bollen efter gråspurve og hunde, og det var sq helt idyllisk. Folk smilede til os, når de passerede 🙂 Så kom S og Lucas fra min mødregruppe tilfældigvis forbi og Lucas ville da gerne hve lidt bolle, så vi fik snakket lidt og aftalt at ses næste torsdag, selv om de andre er på påskeferie.
Så gik vi i h og m og skulle egentlig bare have nogen nye babysokker med skriddutter under – men fik da også lige to par strømpebukser, et par benvarmere, et par jeans med brede opsmøg og en stribet velourtrøje til Klara… hun får jo næsten aldrig noget nyt den lille stakkel 🙂

Så sms'ede stoffer at han var kommet hjem og det var jo glædeligt eftersom jeg først troede han ville komme 18.30 eller noget. Så gik vi hjem og spiste noget frokost. Mens vi spiste hørte vi The Police og Klara har lært at nikke op og ned med hovedet, så det lignede hun sad og headbangede i takt til musikken 🙂 Jeg fik en bølge af varm, stærk moderkærlighed og synes bare hun er noget af det mest pragtfulde jeg kan forestille mig. Det hjalp også at hun spiste ret meget 🙂 Tirsdag skal vi mødes med bimse2002/dorthe i fields, men katrine er desværre ikke med – øv, for hun er så nuser 🙂 Og tirsdag aften sover jeg så solo… spændende spændende spændende! Nårh ja, og mandag fik jeg en mail om at jeg har vundet en bog med fotografier af Anne Geddes på www.annegeddes.com – en signeret udgave af den der hedder Pure. Jeg er vild med hendes billeder af babyer og gravide! Så det var en dejlig premie. Synes i det hele taget jeg pludselig vinder noget hele tiden. Der var den der cd og jakke med DIDO på www.gaffa.dk og så fik jeg jo den kasse med kakao og guf fra Kraft foods. Og nu en bog. Bare det ikke betyder at jeg ikke mere har held i kærlighed?? Må hellere vække ham fyren på sofaen 🙂 kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.