tivoligarden i min opgang??


Onsdag aften gik sengelægningen som en drøm. Man lever jo efterhånden for de her stjernestunder, hvor det hele bare går smertefrit for alle implicerede parter (far, mor og barn).
Klara blev træt. Klara blev ammet på seng. Klara faldt i søvn. Klara vågnede 20 min. senere, fik det andet bryst, blev lagt over i sin egen seng, gabte, så på sin mor, drejede hovedet om på den anden side og faldt i søvn!
Jeg elsker de aftener!! Måtte der komme flere af dem!

Senere kom der dog en serie ubestemmelige hyle/pibe/skramle lyde fra et sted længere nede i opgangen. Jeg turde ikke åbne hoveddøren af frygt for at vække den lille engle-samler, men jeg sværger!! Det lød fuldstændig som om tivoligarden var forsamlet nede for enden af trappen og skulle øve her! Jeg aner ikke, hvad det ellers kan have været?
Godt nok er der altid et værre postyr på amager op mod nytår. Her er det kutyme at starte med fyrværkeriet nogenlunde samtidig med at andre pynter op til jul…
Apropos jul, så fik Sannes hyggelige juledekorerede hjem igår mig til at indse min egen hårrejsende mangel på juleri. Man er vel Moderen, eller hvad?? Og jeg har da faktisk et par skotøjsæsker med nips og glimmer øverst i et af de høje køkkenskabe…
Så købte jeg en pose friske tranebær og bukkede et hjerte af tyk ståltråd, trak bær på og hængte det ud på fordøren i noget gyldent lametta. Og så har jeg købt et kalenderlys og plantet det i en potte med nogen husløg og stukket en lille ståltråds-hjerte med tranebær ned i potten også. Så mangler jeg bare at sætte min lyskæde op ude på altanen, stikke nelliker i appelsiner og hænge dem i køkkenvinduerne. Så bliver det ikke til mere. For meget pynt på 52 kvm gør mere skade end gavn.
Nå, men vi er så kun 3 dage bagud med det kalenderlys. Da jeg var lille var det jo enormt vigtigt at brænde det af til tiden – ellers kom julen jo først senere!! oh, ve og skræk!
Så så vi jul på vesterbro – ja, jeg synes altså han er sjov ham anders mattesen. Især kan jeg godt lide hende husleje-indkræveren. Er det bare mig, eller ligner hun lidt en bibliotekar… 🙂

Torsdag tager Klara og jeg til hvidovre og besøger det gamle arbejde og bibliotekarerne. Bagefter skal vi mødes med malo29 og gå en tur og drikke noget the. Det bliver garanteret rigtig hyggeligt!

Du godeste, jeg skal også huske at åbne min chokoladekalender!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.