Tjikkerlikker

Nå, men der er intet nyt i sagen “går han hemmeligt til spejder?” Han benægter hårdnakket, men jeg mener, hvis man kommer hjem og lugter af brænderøg og er super kærlig og siger hej med tungekys og alt muligt, så stikker der fandme noget under! Der er ugler i mosen! Hvad er han ude på?

Jeg har gennemsøgt hans lommer for duelighedsbeviser, men har intet fundet, ej heller knive eller hatte. Næste gang han siger han “skal i kælderen” og “spille Skyrim”, så vil jeg snige mig efter, og se om han øver knob eller snitter noget!

Jeg har faktisk selv været spejder i mange år, som barn, så han behøver egentlig ikke skamme sig over det. Jeg vandt f.eks. engang en pris for Flottest Gravede Affaldshul i Jorden. Det var på en eller anden gudsforladt lejr i ødemarken, hvor man kunne vinde priser for de mest absurde ting. Og i et kaotisk forsøg på at rydde op i vores del af lejren, inden dommerne kom forbi, smed vi asken fra bålet ned i vores affaldshul. Det er ureglementeret!!! Men jeg har altid været hurtig på aftrækkeren med gode argumenter, og sagde, at det var ud fra et hygiejnemæssigt synspunkt. Asken bedøvede lugten af gammel mad. Og sikkert også noget med at læske? Hvad ved jeg, de hoppede på den og vi fik en pris for det.

Så jeg siger bare, at han godt kan tone rent flag. Vi er alle beredte her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tjikkerlikker

  1. Marianne skriver:

    Ok, jeg ville være alvorligt bekymret – om ikke så længe begynder han at gå rundt og prikke dem ud, der skal tømme latriner

  2. Bish skriver:

    so funny 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.