To ting

1. Jeg forstår ikke det der Google+ Hvorfor er der alle mulige som add’er mig, som jeg ikke kender? Man kan jo følge folk uden at kende dem, det har jeg fattet, men jeg skriver intet derinde, så det kan ikke være mit sprudlende vid og min bidende pen der tiltrækker dem. Jeg har heller ikke noget rigtigt profilfoto på, så det er ikke mit skønne åsyn der fanger dem heller. Hvad vil de? Hvorfor?

2. Hvor blasert en andengangs mor er man, når man fuldstændig undlader at skrive i sin dagbog, at unge nr. 2 har smidt bleen??? Gik lige op for mig i dag, at jeg ikke har noteret det nogensteder eller blæret mig med det, eller stresset over det, overhovedet! Det er over en md. siden! Ikke flere blebørn!!! Yay!

20110905-102726.jpg

20110905-102735.jpg

20110905-102746.jpg

20110905-102759.jpg

20110905-102828.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to To ting

 1. Fie skriver:

  Ejmen hun er jo så nuttet, det barn!
  Google + fatter jeg heller ikke rigtig, men jeg har opdaget, at HangOut-funktionen faktisk er sej. Hvis man er til sådan noget med video-møder og den slags.

 2. Kristina skriver:

  Mini Klara

 3. Konen skriver:

  Alle har google+ undtagen mig! Snyd!

  Og store barn – men kommer du ikke til at savne bleskift? Du bliver da nødt til at få en mere, hva?

 4. Jytte Isberg skriver:

  Jeg er lidt sur på det der google+ … nu har de spist mig af med i snart et år at jeg er blandt de første, der får at vide, når de er klar til at invitere flere personer !
  Dejligt ikke at have blebarn længere, det har jeg ikke haft i maaange år, selv børnebørnene er ved at være færdige med ble 🙂
  Så fine billeder af lillepigen ( som nu er stor )

 5. Christina Skarø skriver:

  Jeg er slet ikke sprunget ind på google +.. skal man inviteres? Er det overhovedet besværet værd Julie? Bruger vi ikke nok tid på nettet i forvejen?
  Hun ligner dig mere og mere Julie.. skide lækker og fræk unge..! Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.