U2 eftertanker og stressmorgen

Ved nærmere eftertanke, så er det lige før jeg synes Adam Clayton er den sejeste af dem alle 4. Manden står bare der, ude i sit ringhjørne, med sin bas og hygger sig. Og så har han altid det der lidt generte, men også smørrede, grin på – som om han tænker; "nå nå nå nå nå nå, jamen dog, sikke I går amok, men hyggeligt at I gad komme." Som om han ikke heeeelt kan forstå folk og deres skrigende opførsel, men alligevel synes, det er lidt sjovt. Han ligner sådan en skæg hyggeonkel.

Og så vågnede jeg ellers kl. 7 i morges – efter at være kommet i seng omkring kl 03 – efter at være gået hjem fra koncerten i regnvejr - og følte mig stresset i det øjeblik jeg slog øjnene op. Jeg var helt bange for at få en blodprop eller noget.

Der skete jo det, at min søster i forgårs blev opmærksom på at Coldplay kommer til Danmark til efteråret. Og det må man jo ikke gå glip af. Og billetterne kom til salg i dag. Og jeg tænke – kæft, så er vi på den igen – LORTEbilletlugen.dk – nemlig. Har meget meget dårlige erfaringer med den forretning. Men i morges gik det som fod i hose. Ringede derind 4 min i 10, kom i telefonkø som nr. 4 og 10.02 havde jeg købt mine 3 billetter. Fantastisk. Tænk, at det rent faktisk kan fungere, men det må det jo også kunne, når nu 48.000 mennesker faktisk fik købt billet til U2. Så må det i sagens natur fungere for nogen. Og denne gang fungerede det så også for mig, så nu har søster og jeg allerede en ny koncert at glæde os til.

Vil også gerne ind og se Tina Dickow til december og Tom McRae til november.

Nå, men så den billet-stress blev hurtig aflyst, men tilgængæld havde jeg flyverdragts-udsalgs stress (og jeg fik ikke fat i en) og så ringede hende fodterapeuten og sagde at hun havde et afbud kl 12.30 – om jeg var interesseret? Og det var jeg, for ellers har hun først tider til september. Så jeg måtte aflyse cafebesøg med kristina og martin, og gå Klara i søvn i klapvognen – hun var jo hjemme fordi hun skulle med ud og lege med martin – så hun kunne sove mens jeg fik ordnet fødderne for det gavekort jeg fik af rytmikmødrene i fødselsdagsgave. Men nu er de også lige til at spise, de tæer!

Og jeg tror stadig jeg har den virus. Er svimmel og bare ikke frisk. Og den der gåtur i regnvejr i nat, hjalp nok heller ikke på halsen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til U2 eftertanker og stressmorgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.