Ude af fokus

Jeg synes, jeg har det meget mærkeligt for tiden. Siden jeg sagde mit job op, faktisk. Jeg føler mig rodløs og ude på dybt vand og højere end vingerne kan bære, og alt det der.

Og jeg er meget forvirret. Og har enormt svært ved at koncentrere mig.

Jeg kan ikke rigtig fokusere på en ting af gangen, fordi der er så mange muligheder jeg gerne vil prøve af. Og fordi så mange mennesker, har en mening, en ide, en plan, lidt hjælp.

Jeg søger alle de her job, fordi det er det jeg helst vil. Det er jeg er. Bibliotekar, børnebibliotekar. Det er det jeg altid har villet, det er det jeg er uddannet, det er det jeg er god til og det er det, jeg vil være.

Men jeg vil også gerne bare have et arbejde. Jeg vil gerne have en fast base og noget at lave. Så derfor søger jeg andre ting, som jeg synes falder inden for mit interesse/kompetence område.

Og så går det endnu en tak nedad, fordi jeg vil også bare gerne LAVE noget. Så jeg sætter gang i tusind projekter. En børnebog sammen med illustrator-anna, en anden bog, omkring et fagligt emne, hvor jeg vil interviewe en masse (vil ikke afsløre mere, for ingen skal hugge min geniale ide), de der erotiske noveller til woman – de skriver bare ikke sig selv! Og hvor skal man hente inspirationen, når ens kæreste er på skolen fra 9 til 17 og fra 21 til 03 – HVER fucking dag! Jeg er faktisk single, om ikke af navn så af gavn. Kan ikke engang huske, hvordan man tungekysser, tror jeg… Nå, men jeg har også den anden, færdige bog, som jeg skal have sendt til forlag – har sendt til tre og fået tre afslag og er så ligesom gået i stå. Og Mads og Karen synes vi skal åbne en bogcafe i Vordingborg. Og Kirsten synes vi skal lave noget joint venture projekt på nettet – endnu et hush-hush projekt, som ikke skal hugges. Og jeg har også set en bogcafe inde i byen, hvor de søger "bognørder til baren"… hmm… gider bare ikke rigtig være slavelønnet i sådan et job. Er vel for fanden en slags akademiker. Og lidt snobbet. På den anden side, kunne jeg måske arbejde mig op og få ansvar og planlægge litterære arrangementer og deslige. Endnu et skrive-projekt, sammen med en helt hemmelig veninde. TUSIND ting, jeg siger jer! Bliver tilnærmelsesvis helt stresset af at være arbejdsløs.

Skal jo også samtidig tjekkes konstant af systemet og rende til møder med anden aktør. Og bider i tastaturet af arrigskab over alle de regler der er, hvis man vil freelance på dagpenge.

Overvejer løbende at sælge hele penthouselejligheden her, og flytte til Guatemala med min søster og åbne Bed and Breakfast på kanten af Lago Atitlan. Hvis der er noget jeg altid har været god til, så er det flugtplaner. Jeg tror simpelthen mit hoved befinder sig i et andet univers det meste af tiden. Også en ret plausibel forklaring på, hvorfor jeg ikke rigtig kan koncentrere mig om her og nu. Og på hvorfor jeg elsker at læse. Man kan kun leve et liv, men hvis man læser romaner, kan man erfare en million andre liv. Hvilket igen forklarer, hvorfor jeg er så besat af den chick lit genre for tiden. Ikke stor litterær kunst, men en masse heltinder som er snotforvirrede, uorganiserede og clueless, men som altid ender med at få styr på alt, som ved et trylleslag. Fra kaos, til drømmejob og styr på livet. Helst inden jeg fylder 30. Come on, LIV, du har knap 4 måneder – work some magic!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Ude af fokus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.