Vi har det mærkeligt

Eller, en af os har det helt vildt sært, og for en gangs skyld er det faktisk ikke mig.

Klara er simpelthen ikke sig selv. Kan penicillin virkelig gøre så meget ved en? Hun er sløv og træt og sur og stille og skrøbelig. Og jeg er TAKNEMMELIG for deltidsjob, så jeg uden problemer kan blive hjemme med hende. I morges vågnede hun kl 7, græd lidt, fik vand og en ren ble og puttede så mellem stoffer og mig, og sov en hel TIME mere?!! Det er altså helt unaturligt, og jeg var lige ved at ringe til lægen allerede der! Og fik selvfølgelig ikke selv sovet den time mere, fordi jeg var nødt til at ligge og kigge på hende og se efter om hun trak vejret og mærke på hendes pande osv. Hun har ikke feber.

Kl 8 stod stoffer op med hende, og så faldt hun i søvn på sofaen! Skræmmende! Stadig ingen feber, og efter lidt havrefras og en banan kvikkede hun faktisk helt op og var glad og snakkende, så vi tog ned til anna og sara og ida, som også var hjemme i dag, alle med snot.

På vej hjem derfra var vi lige inde og stemme (på alle andre end louise F) og straks vi kom ind ad døren herhjemme, faldt klara nærmest i søvn stående op ad væggen. Håber hun tager sig en god lang lur. Ikke ude i gangen op ad væggen altså – jeg har da lagt hende ind i seng! Hvad regner I mig for?

Har hørt om en kæmpe brand lige her henne, og har ondt af de ramte. Den slags er virkelig et af mine værste mareridt. Hvordan slæbe et barn, 2 katte, en favnfuld uundværlige bamser, to kasser med dagbøger fra jeg var 10 år og til nu, en stor Luella taske, 15 fotoalbums og kasser med negativer, 2 kasser med marc jacobs sko (I mener måske at forsikringen vil kunne erstatte dem, men de er jo ikke i produktion mere, vel!) ned af trappen?? Jeg har kun to arme jo. Og så fra fjerde sal. Har været ude i mange eksperimenter omkring nedfirings ordninger fra altanen, men det er lidt ligesom den der med ham bonden der har en høne, en ræv og noget korn og skal have det hele over en flod, og hvem tager man først??

Om jeg tog kattene eller Klara ned først, så ville begge parter bare give sig til at løbe skrigende omkring, og jeg ville stadig stå på 4. sal. Må flytte nu. Af talrige årsager. har pt ikke færre end 4 jobansøgninger ude. og det er rigtig mange på en gang, inden for mit fag. Nogen må da snart gå i den fælde?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Vi har det mærkeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.