vidunderlige voksipose!


Ja, så fandt jeg måske Klaras trick!
I går var vi i mødregruppe. Det er simpelthen så dejligt, for det er alle nogen søde piger med nogen dejlige børn, og vi kan allerede efter de her par møder snakke om stort set alt. Der er i hvert fald ikke nogen tåbelig konkurrence om, hvis barn er mest perfekt (de andre har nok bare bidt i græsset og indset at det jo er Klara, og så behøver vi ikke snakke mere om det…)
Vi kan være ærlige og snakke om det hårde og det dårlige og også om alle de gode og sjove ting. Vi snakkede om efternavnsproblematikken, priser på bleer, dagpenge satser, motion, mad, smil og pludren, kolik, sovevaner, fædre, familie, åndssvage kommentarer fra folk og en masse andet. Og så aftalte vi at melde os til et rytmikhold for babyer ovre i kulturhuset, som starter i oktober. Det skal nok blive skægt.
Jeg havde jo Klara med i voksiposen, for den bruger vi som lift nu, hvor det ikke er så varmt mere. Den kan lige mases ned i den lille kombi vogn. Min dejlige unge sov da jeg skulle afsted, men jeg lempede hende over i posen, og så sov hun hele vejen ned af trappen, op i vognen, over til mødregruppen, op ad en trappe og ind til L, hvor hun fortsatte med at sove i sin pose i ca. 2½ time! Fantastisk!
Da vi så skulle hjemad, var hun ved at blive lidt pylret og overtræt igen, men så lagde jeg hende i posen og gyngede den (vildt hårdt for armene!!!) og så lukkede hun øjnene og faldt helt til ro! Nærmest et mirakel!
Så lå hun lidt vågen på vej i barbevognen, og jeg måtte tage hende op, da jeg skulle ind på apoteket efter ammeindlæg. I det jeg står og tager hende op, kommer en ung pige forbi og så siger hun spontant "sikke et sødt barn du har!"
Spørg lige om mor her strålede som en sol 🙂 ja, sagde jeg så, hun er rigtig sød når hun er stille… så gik vi ind på apoteket, og der skulle den anden pige også ind. Men så blev Klara træt af at stå i kø, for hun ville ud i sin pose og sove. Så hun skreg det bedste hun har lært, og jeg kunne høre folk rundt omkring sige "du godeste" og jammen dog og den slags. Men hun skriger altså også virkelig imponerende, når hun rigtig kommer i gang. Så jeg sendte hende pigen med den søde kommentar et skævt smil, og hun grinede lidt.

Vel ude i vognen og den magiske pose faldt Klara helt til ro, og resten af eftermiddagen og aftenen var hun vågen og sov nogen gode lure i sin pose, som en helt normal baby.
Jeg vil tro det gode ved posen er flere ting. Hun bliver pakket og puttet i den, så hun føler sig holdt om og tryg. Og man kan gynge hende i den. Og når hun så falder hen og er lige ved at sove, er man ikke nød til at røre ved hende eller flytte på hende, for hun ligger jo allerede i en varm "seng" og man kan bare sætte posen ned i vuggen og så sover hun videre. Så i går aftes sov hun fra ca. 18.30 til omkring 22! Det har hun ikke gjort siden hun var helt spæd. Så kom hun op en times tid og så gik vi begge i seng, ammede liggende, og da stoffer så gik i seng flyttede han hende over i posen i vuggen, uden at vække hverken hende eller mig, og så sov hun lige til kl. 4, hvor hun fik en tår og så sov videre til kl. 6.30 ca.
Det er jo helt fantastisk med al den søvn, men hun må også have trængt til det.
Nu sover hun igen, og har sovet siden kl. 8.30. Hun blev bare vugget døsig i posen og så lagt ind i vuggen, hvor hun faldt i søvn HELT AF SIG SELV! Jeg tør næsten ikke håbe, men nu får vi se om det bliver ved med at virke.
kl 13 skal vi til lægen. Spændende hvad hun siger til skrigeriet og den manglende søvn.

Hvis det er kolik, så har en fra min mødregruppe anbefalet en god zoneterapeut lige i nærheden, som oven i købet er ret billig og selv er gravid og derfor meget interesseret i babyer. Og den dumme bil der gik i stykker er allerede repareret. Det var bare kablet til koblingen der var knækket, så det bliver ikke så dyrt som vi havde frygtet. Ahh, vidunderligt med sådan en formiddagen i fred og ro, nogenlunde veludhvilet og med computeren for sig selv så man har tid til at skrive dagbog og kommentarer til alle jer søde folk derude! (stoffer er begyndt på studiet igen, men kun en dag om ugen så han også får noget Klara-tid 🙂 ) Håber alle får en god dag! Håber Klara og jeg også gør!

knus fra Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til vidunderlige voksipose!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.