Vil du på tv?

Jeg tør nemlig ikke. Og uden overhovedet at spørge ham, kan jeg sige at Kristoffer hellere ville se Jane Austen kavalkade 48 timer i træk, mens han blev tvunget til at tale om sine følelser og massere mine fødder. Eller dø. Det, eller dø, før tv.

Men eftersom en gammel ven af bloggen har spurgt, sender jeg her forespørgslen videre – så får DU chancen for at have det sjovt på tv. Og jeg skal hilse at sige, at det altså ikke er så farligt og ikke gør ondt. Og at det er et sobert program, der er helt nede på jorden og ender med at blive ret sjovt.

Her er invitationen:

DIN OG MIN UGE

I januar og februar optager produktionsselskabet Respirator DR-programmet Din og Min uge. Og vi leder efter par.

Gennem ca. 8 dage følger vi et par, der skiftes til at bestemme alt i hjemmet. Det er et helt nede på jorden program. Der er ikke nogen terapeuter og halløj, der skal analysere og komme med konklusioner. Det handler om, at se sit parforhold og sin partner måske på en ny måde. I stedet for de faste rammer, der jo kommer i de fleste parforhold, så er det her bare en sjov måde at bryde med dem på. Og det er især vigtigt for os, at parrene har det sjovt med det. Synes, det er sjovt at være med og kan grine af sig selv og med hinanden. Teste og drille hinanden lidt, samtidig med man måske får nye idéer til, hvordan en travl hverdag kan forløbe. Det bliver to sjove uger.

Det vil være muligt at kunne gå på arbejde i perioden, man skal bare være lidt fleksibel. Vi betaler eventuelle udgifter i forhold til ting man har lyst til at lave sammen.

Det er 1000 gange nemmere at tale om i telefonen, så hvis du er interesseret, så send mig enten en mail på mweyboll@gmail.com eller ring til mig på 26221704.

Invitation slut. Så ja, tænk over det. Måske trænger netop du eller en du kender til at opleve noget nyt, se sit parforhold fra nye vinkler eller have lidt sjov?

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Vil du på tv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.