Vildere klovn, vildere!

Så var jeg til julefrokost, men jeg tog tidligt hjem fordi jeg skal på arbejde i morgen. Men det sjove var, at vi dansede squaredans. Hele kultur-fritid, du. Og lad mig på den diplomatiske måde sige, at ikke alle var lige koordinerede, og at jeg ikke er det eneste menneske der er højre/venstre udfordret.
Og hele tiden, jo mere svedige og rundforvirrede vi blev, havde jeg lyst til at råbe af mine dansepartnere. Vildere Klovn, kom nu, VILDERE!!!

Sådan her var det:
http://www.youtube.com/watch?v=I16nsnc8nI0&feature=youtube_gdata_player

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.