Vinder af Lille Allan

Nå, men nu er det jo en dag over, hvor jeg egentlig havde tænkt mig at trække lod om Lille Allan. Jeg ville have gjort det i går, til firmajulefrokosten. Jeg ville have drukket kollegaRikke fuld og fået hende til at tatovere et tal på chefens baghoved eller noget. Men så var der ikke så meget alkohol i verden, at det kunne ske. Og jeg fik lidt ondt i halsen og kørte tidligere hjem. Den slags.

I dag har jeg så haft mere ondt i halsen, set noget Stolthed og Fordom (den klassiske med Colin Firth og Jennifer Ehle, og den er stadig god, men jeg gad egentlig godt se den i en ny udgave snart… bbc miniserie style, men mindre komik agtig og med flottere billeder.) Og så har vi klippet og klistret og spist pizza sammen med nogle venner.

Men NU skal det være. Nu trækker jeg lod.

Og først, tak for de mange rigtig fine kommentarer. Der er virkelig mange gode tips til dejligt højtlæsning i den tråd. Og jeg håber mange af jer skriver gode bøger på ønskelisten her til jul. Hvis jeg må blive fagligt rørstrømsk et øjeblik, så er det vigtigt! Vi skal være sammen på den måde. Læse og opleve, uden alle de (dejlige) skærme. Det er godt for alle, at læse og få læst højt. Godt for samhørighedsfølelsen, uddannelsesniveau og den slags. Det er sundt med ro. Og ned i tempo.

Dernæst – lodtrækning. Jeg ville ønske i alle sammen kunne vinde. Men det blev Karen Bagge Jensen. Teløk. Jeg sender dig en mail om lidt.

Nu vil jeg se mere Stolthed og fordom, og binde 48 små pakker på de dertil indrettede korsstingsbroderede arvestykker.

I den fortsat rørstrømske jule-advents ånd (og måske lidt fordi jeg er dopet pga det med halsen) – tak fordi I altid gider lege og kommentere. Det er sq så hyggeligt.

 

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Vinder af Lille Allan

  1. Karsten J skriver:

    Hygge is a two way street. WOW, det lød dybere, end det var ment 🙂 Men tak fordi du er og deler.

  2. Karen Bagge Jensen skriver:

    HURRAAAAA…. Jeg har aldrig vundet noget før!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.