Vinder af Petunia – en rigtig dum dag

Så har vi trukket en vinder her på falderebet. Lørdagen er næsten slut, pigerne ligger i deres senge og jeg skal se matador om lidt.

Vinderen af den fine billedbog om Petunia blev: nr 27 (når jeg trækker mine egne fra)
Astrid, fra http://www.connectingthedots.dk/
Tillykke! Send mig en mail, og så finder vi ud af noget med overrækkelse af gevinst.

Tusind tak til jer andre, fordi I gad deltage. I ved jeg ville ønske, jeg kunne give jer allesammen en bog. Men overvej at gå ud og købe den. Virkelig. Den originale danskesprogede billedbog har det svært og fortjener alt den støtte den kan få. Vi vil jo gerne have de bliver ved med at udgive dem. Og har man et børnehavebarn der oplever udelukkelse eller grupperinger, er den så genial den her titel.

Jeg kunne også godt tænke mig at se alle de fine lommekjoler der kunne blive syet! Hvis du syr en, viser jeg den gerne frem her. Jeg har i hvert fald selv tænkt mig at prøve. Og jeg har snart plads til min symaskine i kælderen igen, for jeg er næsten færdig med at sortere babytøj. Min søster har fået halvdelen af alt det der har taget plads i kælderen de sidste fire år. Det er helt befriende.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Vinder af Petunia – en rigtig dum dag

  1. charlotte skriver:

    Så blev jeg altså nysgerrig – hvad søren er en lommekjole?

  2. Julie skriver:

    Bare en kjole med lommer på. Der er mønster til den i forrige indlæg, om Petunia bogen.

  3. Astrid skriver:

    Nejjjj – hvor dejligt!!! Skønt, ligefrem!!! Der er en mail på vej. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.