Vinder af Petunia

Nå, så er den tid vist også gået. Jeg lovede at trække lod, det har trukket ud, som den slags nu altid gør med mig, og nu har jeg gjort det. Det foregik sådan, at jeg råbte ud i køkkenet; “Kristoffer, sig et tal mellem 1 og 18” og fordi han har lært ikke altid at stille spørgsmål til alting, så råbte han tilbage “7”.

Så kommentar nr. 7 har vundet, og med mine ringe matematiske evner, har jeg talt mig frem til at nr. 7 er Marianne Lykke. Tillykke med det! Send mig din adr. på thejulesrules @ gmail .com og så vil jeg prøve at komme en tur på posthuset inden alt for længe.

Tak til alle der gad deltage. I må en tur i boghandlen eller på biblioteket og læse den her fine historie om Petunia.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.