Vindere af 50 Shades – Fanget

Jeg har trukket nogle vindere af den bog dér.

Det blev:

1. Betina Jensen (uden blog) der skrev;

Har siddet i en seng i stuen, sovet i en seng i stuen siden juni…..bare fordi jeg ville spille rundbold med mine elever. Det kostede en overrevet achillesene. Vi har soveværelse på 1. sal og manden er stresset så ingen spas til mig… Jeg trænger SÅ meget til lidt input…… ;-) Er med på et lod

Jeg har jo selv haft en mand med smadret knæ, så jeg VED der ikke er sjovt ovre i sportsskade afdelingen. God bedring, Betina og god fornøjelse, om man så må sige…

Og 2.

Mette Fri (uden blog) der skrev;

Den vil jeg rigtigt gerne læse! Er faldet direkte i husmorfælden og dyrker kun quickies under Disneyshow fredag aften, – og bestemt ikke hver fredag! Hvis jeg elsker bogen vil jeg få min mand til at læse den også – og efter anmeldelserne at dømme kan vi så bagefter finde ud af hvem der så skal få hvem til hvad :o )

Jeg kan anbefale genudsendelsen af Disney sjov lørdag morgen, Mette. Der er man ikke så træt og man har bedre tid, for der kommer mere tegnefilm bagefter.

Tillykke til jer to. Send mig en mail på thejulesrules snabela gmail dot com, med adresser. Så sender jeg dem videre til forlaget, som sender bogen til jer.

Jeg ville ønske I alle sammen kunne vinde bogen, for jeg kan høre I har brug for den. De af jer der kender mig, må låne min. I andre må på biblioteket eller i butikkerne. Eller køb den som ebog – den er billigere, især på engelsk.

Og så ved jeg ikke, om I har hørt rygterne om, at Ryan Gosling skal spille Christian Grey i filmatiseringen af bogen? Det ville helt klart gøre det for mig. Men hvem ville du gerne se i den rolle? Og her mener jeg smid lige nogle links til billeder af nydelige mænd.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Vindere af 50 Shades – Fanget

 1. Jeg har købt mit eksemplar i Arnold Busck til en 100 lap – fair pris 🙂

 2. Heidi skriver:

  Ja du ved jo godt hvem jeg gerne vil se 😉

  IAN SOMERHALDER!!!! Han er den eneste der dur til den rolle <3

 3. Lone T skriver:

  Uhh, hvad med Jake Gyllenhaal?

 4. Konen skriver:

  Jamen hvem skulle ellers spille ham? Har ikke læst bogen (overhovedet) men Ryan Gosling virker. Altid.

  • Konen skriver:

   Eller alternativt… Hugh Jackman, måske? Virkelig pæn og velopdragen på overfladen, men fornemmer man ikke der stikker noget under? Eller det det bare mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.