Virtuelt udsalg

Nå, men så sad jeg og ledte efter langærmede bluser til Agnes. Sjovt nok er der ikke ret mange af dem, i bunkerne af arvetøj fra Klara. For da Klara fyldte 4, var det sommer. Så vi har masser af t-shirts i den størrelse.

Så blev jeg gjort opmærksom på den her side, Lazylazy, og hvis der er noget jeg er pt. så er det lazy. I dag, f.eks., på min fridag, ville jeg have holdt Agnes hjemme og kørt i H og M, så hun kunne få de bluser. Men da vi ringede til bh for at sige det, huskede de os på, at de skulle til fødselsdag i dag og så ville hun jo gerne derned. Det kom hun, og jeg endte så hjemme i sofaen med første sæson af Deadwood, i stedet for i Rødovre Centrum. Kæft, det er en god serie! Men dagen blev ret doven. Og så er det jo heldigt, man kan shoppe på nettet, når man liver op efter ungerne er puttet. Den her fra Drappa dot er da ret fin. Jeg har altid godt kunnet lide det mærke.

Inde på den side, kan man både lave en bunke af tøj der matcher, se tøjet på modeller (men her mangler jeg klart en lidt mere voksen model ovre i voksenkategorien… jeg er ikke 22 og når der nu er valgmuligheder, hvorfor så ikke gøre dem realistiske?) Men smart er det. Man kan se det forfra og bagfra, og hvis jeg havde et webcam er der også mulighed for virtuelt prøverum. Og man kan shoppe sammen med sine venner, hvis man er til den slags. Meget moderne.

Jeg har også altid kunnet lide Ej sikke lej og det er der også, på udsalg! Rigtig meget fint til folk der er yngre end Agnes, især. Hvis man nu var en heldig type med en baby. Men Agnes kunne godt bruge den her:

Jeg har forsøgt at sætte fine billeder ind af min matchende bunke og af modellerne med tøjet på, ligesom de der modebloggere gør. Men jeg ved ikke hvilke magiske knapper deres computere har – på min går det ikke. Ingen gider se på hovedet af en 4 årig, svævende i fri luft vel? Så det slipper I for. Her er bare en bluse mere.

Nå hov, siger du den har korte ærmer? Og virker for stor til Agnes? Ja, du kan have ret. Men tænk hvor fin den vil være, under en cardingan og til et par jeans. Så er hver dag en fest på biblo og ham der Cutfather kan lukke sin store fordomsfulde mund om, hvem der ligner Hr. og Fru Bibliotekar! Tss! As if han er særlig smart?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Virtuelt udsalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.