www.suremor.dk

Åh, prepare your self – gennembrokket indlæg på vej. Jeg kan så oplyse, at det ikke hjælper på hormornelt styret utilfredshed, at man også er arbejdsløs og ens kæreste i et svagt øjeblik får sagt noget a la "der er ikke mange der har en mave som dig". Tak for det. Der er sq heller ikke mange, der har en hjerne som din.

Og så prøver man at msn flirte med den fraværende specialeskriver, og det eneste man får tilbage er "ja", "nå", "nej" og "spiller lige bordfordbold". Great. Og så vil man have noget, når han endelig kommer hjem, men i stedet begynder ens barn at vågne hver 20. min. fra man går i seng af og en 2-3 timer frem. Så i stedet for hot uægteskabeligt samvær, får man en ti-armet miniblæksprutte med ondt i det ene øre, der ligger i smørhullet og vælter rundt og holder alle, inkl. sig selv, vågen. Indtil man endelig kommer i tanke om panodil.

Men på det tidspunkt er man så sur, at man har svært ved at afgøre om det er mand eller barn man hader mest, og man ønsker alle tilbage til nørrebro, hvor de kom fra, så man bare var fri og kunne finde sig en entusiatisk 24 årig elsker, ligesom en veninde man har.

Overvejer kraftigt at sælge lejligheden før de kommer hjem i dag, og tage afsted på road trip gennem USA. Kan jo altid lægge en seddel. "Aftensmaden står i bøtte i snedriven til venstre. Husk ekstra strømpebukser til vuggestuen i morgen."

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til www.suremor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.