ØnskelistEN!

Nå folkens, to dage tilbage til det store brag! Kan I vente? Kan I være i jeres egne små spændte kroppe for bare nerver og sitrende forventning?? Sover I overhovedet om natten?

For at give jer endnu mere at tænke på, når I søvnløse ligger og vender jer og glæder jer, bringer jeg her den helt og aldeles ucensurerede ønskeliste for min 30 års fødselsdag. De fleste af jer vil ikke have råd til at forære mig et eneste af ønskerne (hvis man altså ser bort fra, at de fleste af jer nok mener, at vi slet ikke er på gaver med hinanden, men lad os nu ikke hænge os i detaljer, vel? Arbejd med mig her!), men listen er som skrevet ucensureret og så skidt med, om jeg ender med at skulle købe de fleste af tingene selv. Man skal sq alligevel gøre alting selv, hvis det skal gøres ordentligt. Nå, here goes:

Sofa, Model Indivi fra BoConcept:

Sofaen

Det nye stel fra Casalinga, som hedder Dahlia (faktisk ikke så dyrt… tænk over det…)

keramik

Lidt lækkerier fra Tromborg. Anything. Kan bruge det hele.

mmm

En flise af lava, fra MadeAMano, som jeg kan bruge som skærebrædt. De har en dum hjemmeside der bruger flash, så jeg kan desværre ikke finde et billede og vise jer. Men den er pæn. Den er under den gruppe der hedder Novecento, til sidst. Og kan vist nok købes bl.a. inde i Stilleben.

Og så overvejer jeg lidt et par af de her. Ville være gode som taburetter/sengeborde/ekstra siddepladser i det nye hjem…

skamler

De hedder Luisa og er designet af Gam Plus Fratesi – noget dansk/italiensk joint venture. Stoffer synes, de er tøsede. Men det siger han om ALT med blomster på, og min holdning er sådan lidt – nårh ja, og så?? Er jeg ikke en tøs måske? Elsker jeg ikke blomster måske? Så sagsøg mig dog! Det er MIN fødselsdag jo!

Og så den her. Altså. Ønsker mig den hvert eneste år. Så tag dig dog sammen, en eller anden. Få den købt. Nu.

min box

Der ud over, kan jeg bruge alt fra Grønlykke.com, Rice, og naturligvis HAM HER! Bare slå jer løs. Tak for din tid og opmærksomhed. Held og lykke med shoppingen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til ØnskelistEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.