Ønsker i kortform

Åh, disse forpligtelser og traditioner. Er I klar over presset? Hvis jeg ikke offentliggør en ønskeliste på bloggen, sidder der en kvinde i Jylland et sted, som ingen gaver får på sin fødselsdag. Fordi hun de sidste mange år blot har kopieret min.

Men I år må hun tage ansvaret for sig selv, for jeg får ikke skrevet noget langt og lækkert indlæg med billeder. Jeg kan dog remse op. Det evner jeg.

Mad men sæson 4 (udkommer på dvd i dk. d. 26.6. og jeg er villig til at acceptere et hjemmetegnet gavekort), et gavekort til en fodbehandling. Mine hæle ligner noget jeg har stjålet fra et næsehorn. Antikvariske bøger med korsstingsmønstre. Nogle af de der Marguerit havemøbler fra Mandalay. To af de der smalle hylder, til at hænge på væggen og stille billeder på, fra IKEA. Alt muligt andet. Gode bøger, pæne ting. Smykker. En ny mac. Nårh ja, eller en iPad.

I går aftes var jeg til koncert med Foo Fighters ude på Refshaleøen, ved det gamle værft. Det var et overraskende godt sted til sådan et arrangement, synes jeg. Nu var vejret jo også med os, og det gav en fantastisk stemning, med de 17.000 glade mennesker i den lange lyse sommernat. Dave kunne heller ikke forstå, at solen ikke gik ned. Haha, så lo vi alle sammen af det. Aj, men der var god lyd og god plads og fint udsyn. Og logistikken var virkelig imponerende. Gratis shufflebusser fra chr. havn metro og derud og hjem igen, og mange nok af dem. Vi stod ikke i kø eller i kaos på noget tidspunkt.

Og så var det bare rigtig dejligt med sådan en ordentlig rock koncert. Noget guitar osv. Kan man godt savne i hverdagen. Og Foo Fighters lugter jo en lille smule af Nirvana, så man bliver lidt nostalgisk og ung igen. Og så siger jeg bare, at HVIS man nu var ude for at finde sig en kæreste, så ville sådan en Foo Fighters koncert været et bedre sted at starte, end så mange af de andre koncerter jeg går til. Der er sjældent så mange mænd til Tina Dickow koncerter i hvert fald. Og dem der er, har helt sikkert kæresten med. Og færre tatoveringer.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Ønsker i kortform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.