1 års undersøgelse og klara copykat

Status fra et års us.
10,3 kg.
76 cm. lang og 48 cm. om hovedet. Tog stikket fint, blev lidt sur, men hurtigt glad igen, da lægen viste hende et plastik-perle hjerte.
Har ringet flere gange til stoffer her fra min aftenvagt og han siger alt er vel – ingen feber eller noget og hun sov 3 timer til middag som altid.

Jeg glæder mig til jeg skal hjem fra arbejde, men jeg er først hjemme kl 20 og kan så bare nå at amme-putte 🙂

Lige et lille Klara-billede fra hverdagen – jeg må jo udspørge stoffer om det meste nu… snøft.
I morges:
Kristoffer står op og jeg sætter Klara ned på gulvet, efter at hun har ligget og rullet rundt oven på os i en halv times tid. Stoffer går hen mod døren og Klara tuller efter. Stoffer tager sin t-shirt med venstre hånd og går ud af soveværelset. Klara er lige bag ham, tager sine bukser med venstre hånd og går ud efter ham 🙂 jeg ligger tilbage i sengen flad af grin, for det var præcis samme bevægelse hun lavede!
Videre:
Stoffer går ind i stuen og råber FY Sutti, af den sorte kat som er ved at kradse kløer i dørkarmen. Klara råber wåååå wåååå wååå wååårrrrr og går hen mod katten med armene baskende op om hovedet og truer af den 🙂 Hun kan da sagtens hjælpe far med at opdrage den kat.

åhh, jeg savner dem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.