3 mdr. tilbage

I dag er der tre mdr. til terminen. Eller i hvert fald til den termin lægen satte. Den termin scanningen satte er i morgen, men det er jo ikke den store forskel.
Jeg har været lidt bekymret fordi hun bevægede sig så lidt efter i lørdags.
Men når jeg ser tilbage på det, er det jo tydeligt, at det startede da jeg var så stresset på arbejde i lørdags. Det endte med jeg fik de vildeste plukveer en time før lukketid og slet ikke kunne rette mig op. Folk lod mig heldigvis sidde ned og fandt selv deres bøger. Men i stedet for at blive hjemme og slappe af om aftenen, kørte jeg på med middag i byen med svigerforældrene. Hyggeligt og dejligt, men igen – jeg burde være blevet på sofaen. I hvert fald gad den lille ikke mere, og holdt sig helt i ro. Det er bare så svært at sige nej tilen lækker gratis middag ude 🙂 Og de havde endnu en gave med – en super lækker ny sommer dun babydyne. Pragtfuldt. Jeg ved godt jeg sagde til farmor-in-spe at hun bare skulle gå amok når hun nu havde så meget lyst, men nu tror vi måske, vi har skabt et monster 🙂 af den gode slags dog!

Nå, men det er meget uhyggeligt at bebsen er så stille, for de sidste par uger har der været vildt gang i den derinde. Men ok – når vi er stressede, så er det fornuftigste jo også at tage sig en slapper. Godt hun kan finde ud af det, når tåbelige mor ikke kan.

Heldigvis kom der gang i damen igen om tirsdagen. Så tog hun tilgengæld også revanche og var enormt livlig både tirsdag og i dag.

Snart er der også kun en enkelt md. tilbage på arbejde. det bliver rart kun at skulle koncentrere sig om en ting, og at kunne slappe helt af og begynde at arbejde på at få det hele klart. De næste tre mdr. kommer til at flyve afsted – selv om det nok ikke altid vil føles sådan. Og vi har intet klart.
julie, 26+6

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.