4 dage til jul??

Fire sølle dage. Mangler stoffer-gave og søster-gave. Skal ordne og rengøre i dag, da svigerforældrene kommer i aften. Til aftensmad. Tror jeg egentlig aldrig de har været før. Hvorfor egentlig ikke… de har da spist alt muligt andet her?

Men fire dage er ikke lang tid. Jeg kan f.eks. heller ikke se, hvordan Bamse, Kylling og Ælling nogensinde skal nå frem til julemanden på så kort tid. Det virker som om de bare vader rundt i cirkler. Ligesom en hvis anden jeg kender. Nemlig mig. Er så træt af at vente på svar fra alle de jobs – synes jeg har rigtig mange ansøgninger ude lige for tiden. Og to af dem er på jobs af drømmetypen.

Kom til at tænke på mit opråb til skæbnen og universet i går, og blev klar over, at det jo ikke nytter noget. Det er kun mig selv, som kan få ting til at ske. Så nu har jeg sendt to mails, til nogen som skal udgive noget jeg har skrevet. Meget grænseoverskridende, og på en måde håber jeg at de ikke vil, for det ville bare være for mærkeligt. Jeg er ikke helt klar til at blogge om det endnu 🙂 Selv om det givetvis ville hæve mine læsertal betragteligt. Hvis de vil, så får I det at vide. Hvis de ikke vil, så snakker vi ikke mere om det, deal? Men jeg har nervøs mave, det kan jeg godt afsløre.

Vil projektere nervøs-energi over på vasketøj og støvsugning nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to 4 dage til jul??

 1. kriss skriver:

  Du skal sige det aligevel. Jeg er på MSN i aften!!! og jeg venter. Måske jeg skulle prøve det der med et opråb til universet, men jeg tror man skal bruge en megafon for at blive hørt – og måske være iført noget rigtig sexet for ligesom at skilde sig ud fra mængden.
  knus

 2. DortheK skriver:

  Kære Julie,
  Nu har jeg pænt læst med på sidelinien og NU er du altså nødt til at give los i alle de begrænsninger du sætter for dig selv.
  Du virker som en helt fantastisk person, så næste gang du kommer til samtale så gi’ du altså pokker i jantelov, sød pige og ‘jeg skal komme efter dig’-begrænsninger som vi typisk sætter op for os selv.
  Tænk på hvad pokker har du at miste ? Jeg mener, hvad hvis du netop skubber den stille pige væk og taler frit fra leveren – og dummer dig ? Hvad sker der så ?? Du vil som jeg grave dig ned et par dage – og derefter vil du kunne skraldgrine når du fortæller historien til andre (ok måske først 1-2 år efter).
  Men du møder dem jo aldrig igen ! Og går det godt – så er jobbet dit.
  Måske skulle du udfordre dig selv lidt…
  ALT nyt er skræmmende på en eller anden måde – jeg håber de æder det du har skrevet rådt og udgiver det !
  Held og lykke 🙂
  DortheK

 3. Julie skriver:

  Kære DortheK. Du har fuldstændig ret. Jeg er efterhånden selv nået frem til den samme konklusion. Altså ikke den del med at jeg er en helt fantastisk person, (men tak for det!), men den del med at jeg skal sælge mig selv bedre, brænde mere igennem til samtalerne og bare føre mig frem. Jeg sidder alt for pænt og venter på at de spørger. Men næste gang bliver det anderledes! Næste gang får jeg en time med min supergode AF konsulent, dagen før jeg skal til samtale. Og så forbereder vi mig hele vejen rundt og pisker en stemning op! Tak for din peptalk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.