4 dage til jul??

Fire sølle dage. Mangler stoffer-gave og søster-gave. Skal ordne og rengøre i dag, da svigerforældrene kommer i aften. Til aftensmad. Tror jeg egentlig aldrig de har været før. Hvorfor egentlig ikke… de har da spist alt muligt andet her?

Men fire dage er ikke lang tid. Jeg kan f.eks. heller ikke se, hvordan Bamse, Kylling og Ælling nogensinde skal nå frem til julemanden på så kort tid. Det virker som om de bare vader rundt i cirkler. Ligesom en hvis anden jeg kender. Nemlig mig. Er så træt af at vente på svar fra alle de jobs – synes jeg har rigtig mange ansøgninger ude lige for tiden. Og to af dem er på jobs af drømmetypen.

Kom til at tænke på mit opråb til skæbnen og universet i går, og blev klar over, at det jo ikke nytter noget. Det er kun mig selv, som kan få ting til at ske. Så nu har jeg sendt to mails, til nogen som skal udgive noget jeg har skrevet. Meget grænseoverskridende, og på en måde håber jeg at de ikke vil, for det ville bare være for mærkeligt. Jeg er ikke helt klar til at blogge om det endnu 🙂 Selv om det givetvis ville hæve mine læsertal betragteligt. Hvis de vil, så får I det at vide. Hvis de ikke vil, så snakker vi ikke mere om det, deal? Men jeg har nervøs mave, det kan jeg godt afsløre.

Vil projektere nervøs-energi over på vasketøj og støvsugning nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til 4 dage til jul??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.