40+0, en god dag at føde?

Nå. Så nåede man den første termin. Har en til på tirsdag.

Og denne terminsdag startede så med veer. Vågnede kl. 7. Ve. 7.10 Ve. 7.20 Ve. 7.30 Ve. Osv. Ve ve ve, hele dagen. HELE dagen, med 6-15 min.´s mellemrum.

Ringede efter min søster. Ve. Holdt stoffer opdateret på arbejde. Ve. Fik afsat Klara til Maya og Iris og sjov og ballade og pandekager og Disney Sjov og slikfredag og overnatning. Ve. Gik lang tur. Ve. Drak tonicvand. Ve. Pakkede taske. Ve.

Overvejde at jinxe alting ved at skrive begejstret ve-indlæg på nettet. Men det var slet ikke nødvendigt, for de giver ikke en skid. De er her endnu. Hvert 10. min. Men de giver ikke en skid. Og det ved jeg, for vi er lige kommet hjem fra et tjek på fødegangen. Helt blød livmoderhals, men den er stadig 2 cm. lang og jeg er ikke det mindste åben. Så der var ingen løsning af hinder eller noget. Men de kørte en strimmel, og veerne er regelmæssige. De giver bare ikke noget. Så nu er jeg taget hjem for at se X-factor, æde slik og sove. Lorte veer. Tag jer dog sammen. Hvor svært kan det være???

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to 40+0, en god dag at føde?

 1. Miemor8 skriver:

  Åååh, Julie….må jeg ikke liiige anbefale at kæresten svinger “anakondaen” :-))))
  Jamen tænk nu hvis det hjalp!? :-)))))
  Nå, men du kan selvfølgelig også bare VENTE :-/
  Jeg xxx for at lille pigen SNART kommer ud!!!
  God kæreste/vente aften fra Mie

 2. Lisbeth skriver:

  Sku lige kigge her i pausen ved X-Factor… Pøj pøj med foretagenet – krydser fingre… Kh Lisbeth

 3. manna skriver:

  held og lykke. Det sker jo snart. Tænk, så er i pludseligt 4, og Klara er pludseligt for altid den ældste. Jeg glæder mig og er på samme tid så spændt på dine vegne. Holder næsten vejret.

 4. Kirsten skriver:

  men altså her anden gang… mon ikke du får et barn med fødselsdag d. 16. februar.
  Jeg har lige være henne og se min søster lille snus fra i søndags.. Mums hvor er de dog søde, sådan nogle små rynkede babyer. (Ja – hun var godt nok 4860 g men alligevel..)
  Ang. X-factor – er det så bare mig, der sidder med krumme tæer?!! Dælen ham TB er dum at høre på. Eller også er det bare mig, der er jyde…?
  Held og lykke med dit forehavende..
  🙂 Kirsten

 5. Annette skriver:

  Rigtig god fornøjelse.
  Fødte selv for 4 mdr. siden og er næsten misundelig; fedeste oplevelse NOGENSINDE.
  Hold fokus på at veerne er dine venner – de arbejder for dig (eller kommer snart til det:-) og hver gang en ve er overstået er der dèn mindre…. før du får belønningen i form af en fedtet, varm, blød og vræææælende baby op på maven! Det hjalp også på mig at tænke på at trække vejret dyyyybt under hver ve! Så var jeg ligesom beskæftiget med noget.
  Sender udvidende tanker…
  /Annette

 6. Christine skriver:

  Kære Julie,
  Det varer ikke længe… du er så tæt på målet nu. Om et øjeblik ligger du med Jeres anden guldklump i armene, og har glemt alt om den her sidste ventetid. Jeg fødte vores andet barn for 8 måneder siden, og lige nu ligger de i ske i deres egen lille dobbeltseng oppe i deres værelse. I skal glæde Jer til at opleve to børn vokse op med Jer, og hinanden som søskende. Det er virkelig noget der sætter hele ens liv i perspektiv og varmer helt ind i hjertet.
  Find styrke helt indefra til at hjælpe hende ud… og som Annette skriver… den der oplevelse med at få en fedtet, varm, blød og vidunderlig baby op på maven… det er DIN oplevelse lige om lidt!
  Mange tanker fra Christine

 7. Jennie skriver:

  Hej Julie!!! Fedt! Vil gerne forsigtigt fortælle at sådan havde jeg det dagen efter zoneterapien. Og dagen efter igen var der bingo. Hvis der går mere end en uge endnu, gi’r jeg en kvajbajer!!!

 8. Marie skriver:

  Fatter slet ikke det er nu, Julie!! Synes lige du har fortalt at du var preggie.
  Væddemål, væddemåååååål: Jeg gætter på det bliver en søndags-baby. Lørdag nat, du ved. Jojo, omkring kl. 2.
  Hee hee huuuuuh, hee hee huuuuuh, fra mig.
  (er det ikke sådan fødende snakker?)

 9. Liza skriver:

  Hej Julie, jeg havde jo sådan nogle veer som du har nu i to dage før jeg fødte Nikolaj (nr.2). Men så gik der også kun 4 timer da fødseln endelig gik rigtigt i gang 🙂
  Håber du får en god fødsel uanset hvornår det bliver…
  Knus og krydsede fingre fra Liza

 10. Joan skriver:

  Åh hvor er det spændende !!! Måske du faktiks har født nu ?!?! Ellers kommer her lige en gigant mængde vestøv :-)) Joan

 11. Lena skriver:

  Man har jo aldrig hørt om at de er blevet derinde….

 12. Mette skriver:

  Fik lige et vildt deja-vue dér. Da jeg fødte min datter (ved 21-tiden) skulle jeg egentlig have siddet i biffen – billetterne VAR bestilt. Håber, at det også går sådan for dig:-)
  Held & lykke med fødslen.

 13. Anne skriver:

  Håber det hjælper med bif-planer. Ellers kan hamrende dyre, forudbetalte teaterbilletter måske klare det, det virkede for os sidste gang.
  Har fulgt din blog med stor fornøjelse, og selvom du sikkert ikke kan bruge det til noget, så er jeg dybt misundelig. Jeg har nemlig 6 uger endnu. SEKS uger uden lunger, men med mavemuskel flækket på langs. So help me God.
  Men håber at der snart sker noget for dig!

 14. Mette skriver:

  Jeg hepper med..
  Spændende hver gang man kigger forbi – pludselig må der jo være billeder af lille lækker nyfødt baby 🙂
  Held og lykke Julie!!!!
  Kh Mette

 15. julie skriver:

  Kæft I er optimistiske mand… 🙂 Nå, lørdag morgen. No action. Så for en sikkerheds skyld har vi booket biograf til i aften. Hvor ofte er det ikke lige, at folk får veer, når de går i biffen? Ja, altid, ikk?

 16. Marlene skriver:

  Jeg føler med dig, Julie… Krydser fingre alt hvad jeg kan… Men alt andet lige så er veer, der ikke giver så meget, bedre end ingen veer… eller hvad?
  Marlene

 17. julie skriver:

  Nå, det virkede ikke med biffen. Fik bare tre timer på de bagerste kysserækker med de ondeste plukveer. Av. Men Arn-filmen var god. Nå, men så sker det nok på mandag, fordi dér har jeg vigtige planer om at købe REM billetter – og det MÅ da kunne fremprovokere en fødsel, at slås med lorte-systemet billetlugen??

 18. zpitzen skriver:

  satser så på spontan vandafgang midt i filmen i aften.. Alt andet ville da være for kedeligt ikke?!;-) SYnes faktisk at det burde være forbudt at gå over tid anden gang.. Jeg regner med at føde omkring 1. maj, selvom min termin siger 7 maj.. Bliver nok en kende skuffet når tiden kommer, men altså….

 19. Lone skriver:

  Nix – nu må du vente til tirsdag. Det er nemmerlig en god fødselsdagsdag.

 20. Nina skriver:

  Jeg har 1½ hæklet pink og rød futsko klar til babypigen – må heller få fikset den sidste halve i aften! Det er garanteret dem hun venter på 😉 Tænker på dig… Kh Nina

 21. Miemor8 skriver:

  Fødes dér???
  (Ej nu skal jeg nok lade være at spørge :-/…..intet nyt er vel…intet nyt!!! ).
  Vh Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.