40+1 og zoneterapi…


Har det så sat noget i gang, den zoneterapi, spørger vi alle os selv. Ja, hvis jeg bare vidste det. Der er ikke sket noget endnu i hvert fald. Har heller ikke flere ve-lignende smerter end der har været hele ugen.

Men lækkert var det. Jeg sad dejlig tilbagelænet med fødderne godt oppe – hvilket jo i sig selv er alle pengene værd i denne varme – i et dejligt køligt lokale, med håndklæder over mig, så jeg ikke frøs. Så hældte han en masse olie på mine fødder og underben og gik i gang. Først fandt han et punkt for min tyktarm, der var lidt anspændt, så han ville gerne vide, hvordan min fordøjelse er… hmmm – har vi ikke alle lidt hård mave for tiden af al den ekstra jern o.s.v.?
Så kunne han mærke på nogen andre punkter at jeg har ondt lænden og i iskias (men helt ærligt – jeg er højgravid – hvem ville ikke have ondt dér?) Men jeg kunne godt mærke, at det gjorde mere ondt når han trykkede på de punkter, hvor der var "noget galt".
Og trykkene på punkterne for æggestokke og livmoder kunne jeg i hvert fald godt mærke og det fik baby til at karte rundt derinde og jeg fik nogen ordentlige plukveer.

Men det var bare så lækkert! Jeg fik også massage på lænden og det øverste af ballerne, og der var jeg så anspændt at det gjorde VILDT ondt. Der skal ellers ret meget til at få mig til at sige av, men det gjorde jeg altså dér.
Efter det gav han begge fødder hver en hel omgang mere, og så sagde han, at jeg bare skulle ligge lidt og slappe af og helst falde i søvn.
Det behøvede han ikke sige 2 gange. Jeg sov med det samme og vågnede først kl 15 🙂 Fornemt, at man bare kan få lov til det. Som en del af behandlingen.
Da jeg kom ud på gaden, havde jeg været så "langt væk" at jeg blev helt overrasket over, at verden stadig var der, at solen skinnede så meget og at der var så mange mennesker. Så traskede jeg hjemad, med de letteste fødder jeg har haft i månedsvis!
På vejen kom jeg til at købe en tiger i en legetøjsbutik med ophørsudsalg. Den baby har snart flere bamser, end den nogensinde får brug for… Jeg er under mistanke for i virkeligheden at købe dem til mig selv.

Men om det sætter noget i gang med fødsel, det ved jeg ikke. Hende der har stedet sagde, at der som regel gik et par dage, og hvis der ikke er sket noget inden på mandag, så kunne jeg lige kigge ned igen og så ville hun give mig en tur mere. Men jeg kan jo i princippet ikke vide om det så er zoneterapien eller om min fødsel alligevel ville være gået i gang – det kan den jo i teorien gøre anytime nu.

Men jeg vil gerne anbefale det til alle med vand i kroppen, hævede fødder, ondt diverse steder eller bare lyst til lidt forkælelse. Alle gravide burde have sådan en omgang jævnligt. Og der sidder garanteret nogen og læser det her, som har tænkt på at få enten zoneterapi eller massage og til jer vil jeg bare sige: GØR det! I vil ikke fortryde det, det er alle pengene værd og I fortjener det! Især i den her varme. Vær lidt gode ved jer selv.
kh Julie, 40+1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.