41+3 – ja, jeg er her endnu…Men jeg tror nu nok, der sker noget. Jeg blev ved med at have lidt tegnblødning i går, og i morges gik slimproppen så rigtigt. Jeg har aldrig set noget lignende 🙂 sikke en klam ting! Men jeg blev da glad for at se den alligevel.
Kl. 10.30 havde vi så en tid på fødegangen til forundersøgelse, når man er 10 dage over terminen. De havde rigtig travlt, da vi kom derud, alle fødte samtidig sagde den jordemor vi snakkede med, så vi satte os i venteværelset og ventede. Der var en kvinde der bare skreg så højt og meget, så jeg klemte neglene hårdt ned i kristoffers arm og sagde "okay – LØB!!" men det gjorde vi jo ikke 🙂
Efter ca. en halv times ventetid kom vi ind, og en meget sød jm satte "strimmel-maskinen" på min mave. Så lå jeg der ca. 40 min. og kunne se, at jeg havde små-veer ca. hvert 10. min. (og det har jeg sådan set stadig – de gør bare ikke så ondt, kun lidt) og baby's hjertelyd og aktivitet var også fin. Jeg fik et par lidt hårdere veer mens jeg lå der, og det var faktisk sjovt at kunne følge det på skærmen og se hvordan den målte stigningen samtidig med, at jeg selv kunne mærke smerten øges.

Bagefter undersøgte hun mig så indvendig, og den gode nyhed er, at jeg er to fingre åben allerede og livmoderhalsen er næsten udslettet, der var en lille cm. tilbage og det hele var helt blødt. Så hun kunne sagtens få et par fingre ind, og kørte dem rundt og løsnede hinderne. Det gjorde helt sindssygt ondt og bebs sparkede hendes også, da hun gjorde det 🙂
Men hun mente nu nok der snart ville ske noget. Hun opdagede så også, at jeg faktisk var kommet ind en dag for tidligt, fordi hospitalet jo regner efter scanningsterminen og den har jeg jo en dag senere end lægens (som er den jeg hele tiden er gået efter) D.v.s. at jeg har en dag mere, at føde naturligt i, og at hvis jeg skal sættes i gang bliver det fredag i stedet for torsdag.
Det gør ikke så meget, for både jm og jeg mener nok, der sker noget inden da.

Nu sidder jeg så bare og håber at hendes løsnen af hinderne vil sætte rigtig gang i det. jeg har stadig lidt (pluk?)veer hver 15-10 min. men det er ikke dem alle der bider lige meget. Men jeg tror de arbejder for det de skal, for jeg var jo to fingre åben.

Åhh, jeg håber sådan der sker noget i aften eller i nat. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har hele tiden troet at min fødsel vil starte om natten.
Min veninde N sendte en sms om, at hun havde drømt jeg fødte i nat, og den fik jeg lige mens jeg sad på fødegangen og ventede, og hun vidste ikke engang det om slimprop og tegnblødning, så det var da meget pudsigt. Vi må håbe, hun har synske evner 🙂

Nå – nu vil min søster massere mine fødder og stimulere alle punkter der betyder noget. Det gjorde hun også dagen før tegnblødningen, så det kan godt være det har en effekt. Under alle omstændigheder er det lækkert!
vh Julie, 41+3

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.