5 ugers undersøgelsenI går var Klara og jeg så til vores kombinerede 5 og 8 ugers undersøgelse. Vi ventede en time over vores tid og man kunne godt mærke på lægen, at hun havde travlt og var bagud. Så jeg synes det blev en ret hurtigt undersøgelse og kan ikke rigtig forstå, at de kalder det en dobbelt tid, når det ikke tog mere end det normale kvarter. Nå, ikke mere brok…
Alt var fint med Klara. Hun var jo veludhvilet i sin pose og smilede og grinede til lægen, der jo så noget tvivlende ud, da jeg sagde at barnet skriger meget og ikke kan sove… Lægens svar til det var "ja, det kan jeg ikke hjælpe dig med. Jeg kan klappe dig på skulderen og sige, at det er synd for dig. Men I må vente på at det går over" – hun sagde ikke engang ordet kolik og hun lyttede ikke på Klaras mave eller noget…
Så jeg tror hellere jeg må få ringet til den zoneterapeut. For selv om hun sover bedre i posen nu, så er der ingen tvivl hos mig, om at hun har ondt i maven flere gange om dagen.
Hun var 59 cm. og 5600 gr. så hun vokser også fint. Lægen sagde også, at hun var en lang og stærk pige, af sin alder (7 uger).
Jeg blev jo også undersøgt noget hurtigt, men jeg var også fin og i orden og skal snart have en spiral (vi ved jo nu at vi ikke kan administrere det med kondomer…:-) ) Jeg har ikke haft sådan en før, så jeg er lidt bekymret for, om man kan mærke noget på nogen måde?

Klara sover stadig bedre i sin pose. Måske havde hun det alligevel for køligt før? Hun bliver lidt fugtig i nakken af at sove i den, men hun sover 2½-3 timer ad gangen og det er meget mere end før, så jeg tror hun sover bedre når hun er varm og tæt pakket. Lidt mere tryg i søvnen. Og det har ikke ændret på nattesøvnen, så hun er meget mere frisk og udhvilet nu, når hun så er vågen.
Hun smiler rigtig meget og siger enormt mange lyde. Hun har et rigtig pige-hvin og en masse andre små ojj, gøjj, agyh lyde. Hun er simpelthen sådan en charmetrold 🙂 Hendes far påstår han får kuldegysninger, af at se på hende når hun smiler 🙂
kh Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.