mærkelig dag

Jeg har bare haft en virkelig mærkelig dag. Virkelig. Har ikke lavet noget som helst andet end at tænke alt for meget, og svinge alt for meget frem og tilbage. Har haft besøg af anna og baby ida og har haft alvorlig snak med stoffer. Har også modtaget telefonopringning fra onkel mads, om at tante karens vand er gået (3 uger før terminsdag… – godt det ikke er mig, der står midt i det, uden køkken eller nogle brugbare soveværelser…) Har også fået kommentar herinde fra én som nævner noget om et uopslået job, og har svaret per mail og vil derfor ikke kunne lukke et øje i nat.

Job, forestående kusine-fødsel, og en masse af livets andre store spørgsmål. Det er da vist godt jeg skal ud og træne med maya i morgen, og ordne verdenssituationen over den der jordbær-smoothie. Og nu vågner klara – kan det overhovedet betale sig at gå i seng, hvis man på forhånd ved at man ikke får sovet spor?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to mærkelig dag

  1. kristina skriver:

    Det der med at tænke for meget – specielt over ting man rent faktisk ikke er herre over, det er skod.
    knus
    Kristina

  2. tine skriver:

    Øv, ja sådanne nogle dage syntes jeg også at have for mange af..Et af problemer ved det er: at min mand jo ikke aner hvad jeg har gået og grublet over hele dagen. Og det er jo gerne ham det går ud over. Ville ønske at jeg kunne være lidt mere som en mand!!!De tænker lidt, snakker måske om det, der nager dem ..og så er den r:: barberet.
    Håber du fik sovet i nat og at du har det bedre idag.
    Hilsen Tine, som idag er “børnefri” i 2½ time. Og som burde rende rundt og gøre rent, men pcéren kaldte på mig..Ved ikke hvordan den bærer sig ad. (synes aldrig støvsugeren kalder på samme indbydende måde)

  3. Strange Days skriver:

    Kære Julie,
    Nu har jeg læst de fleste af de ting, du har skrevet, mens jeg har været på ferie, og det lyder som om, at det ikke har været lutter lagkage de sidste par uger; altså at dit humør har set bedre dage…..
    Jeg håber, at du får bearbejdet de problemer, du render rundt med og at den alvorlige snak med Stoffer har givet pote på den ene eller anden måde.
    Det ER altså rarere at høre fra dig når du er glad – for lige så meget som det smitter af, at du er glad, lige så meget smitter det af, når du er ked af det.
    Knus og tanker fra mig :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.