smitsom

Det er da for sært egentlig. Nu har jeg igen fået at vide, at jeg smitter. Og denne gang af en, som egentlig slet ikke kender mig, som ikke ser mig, møder mig eller snakker med mig. Som kun læser min blog. Og alligevel smitter det dårlige humør.

Og det sjove – eller okay, det er jo ikke hylende morsomt vel, men altså… det pudsige så, det pudsige er, at hun ikke er den første som siger det til mig. Flere veninder har også sagt det. Og jeg synes ærligt talt det er et lidt stort ansvar at gå rundt med. Jeg er bare ikke typen som er jublende lykkelig hele tiden. Og jeg er heller ikke typen, der lader som om. Det er jo ikke fordi jeg ikke gerne vil være glad, men altså – det er jeg bare ikke. Altid. Så må I sq lægge afstand til mig, når jeg er våd karklud og ikke lade jer påvirke! Ellers er I for nemme.

Nu i går f.eks. var forholdet ved at ryge sig en tur (igen), og jeg fik den der ingen-job-men-10-kg-for-meget blues, og oven i det, så… ja, det er altså ret pinligt, og jeg ved ikke om jeg skal skrive det. Men det gør jeg, for sådan er den her blog jo. Selvudleverende. Jeg blev bare så sur på min eks-eks kæreste. Som jeg ikke har talt med i mange år og som på ingen måde er ude på at genere mig. Ham der som er cd aktuel her d. 17.10. Hvorfor skal han have al den succes og få hvad han drømmer om, når jeg ikke skal? Hvem har bestemt det?? Og her kan man så argumentere med, at det du drømte om, Julie, det var et barn, og det har du også fået. Bare ikke på den måde du havde forestillet dig det. Pas på med, hvad du ønsker dig, og alt det der! Nå, men så fandt jeg ham på krak, og så at han stadig bor sammen med den kæreste han også havde sidst jeg snakkede med ham, for … ja, 5-6 år siden? Noget i den stil. Og så blev jeg også sur over det. Hvorfor skal de være kærester endnu og være lykkelige og have den tryghed og den fornøjelse?? Og hvorfor skal hun have sådan en godt job (ja, jeg googlede også hende) og hvorfor skal han have succes med sin drøm, og hvorfor skal jeg være en borderline single mor, stort set arbejdsløs og stort set fed? Hvorfor? Hvorfor?? Hvem har truffet den beslutning og hvor er retfærdigheden henne i det? Hvad har jeg gjort galt?

Her kan man så bryde ind og sige, at det er fordi du jamrer så meget Julie. Det er fordi du er sådan en crybaby og en spasserrøv. Tag dig dog sammen, kunne man sige. Tør øjnene og tag en kiks! Nå, okay. Jamen så lad os se på det positive.

Jeg har verdens bedste barn. Det medgiver jeg. Og jeg har lige søgt et job, som der måske er god chance for at få. Og i løbet af i dag bliver Klara kusine til en lille pige. De er i skrivende stund på hospitalet.

Arrh, I har ret jo. Det skal sq nok gå.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til smitsom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.